Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Δύο νεκροί σήμερα στο Ξηρόμερο σε αντίστοιχα τροχαία σε Μύτικα και Αρχοντοχώρι


Δύο τραγικά τροχαία σημειώθηκαν σήμερα στην περιοχή του Ξηρομέρου σε λιγότερο από 12 ώρες,με αποτέλεσμα δύο άνδρες να χάσουν τη ζωή τους.

Η πρώτη τραγωδία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στο λιμάνι του Μύτικα

Τραγικό συμβάν στο λιμάνι του Μύτικα λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα. Κατά τις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης, συνάνθρωπος μας βρέθηκε με το αυτοκίνητο του μέσα στην θάλασσα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Από το μπαστούνι του λιμανιού που είναι προς το Κ.Υ. του Μύτικα, έπεσε προς τη θάλασσα στο χώρο του βυθισμένου λιμανιού.

Έγινε αντιληπτός από ανθρώπους μέσα από μαγαζί που είναι στο σημείο και ειδοποιώντας και τρέχοντας, ανασύρθηκε από δύτη που μένει στον Μύτικα μετά από 20 λεπτά περίπου, μέσα από το αυτοκίνητο του που είχε αναποδογυρίσει στον βυθό και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Μύτικα που εφημερεύει ώστε να του δοθεί ιατρική βοήθεια.

Η μεταφορά έγινε με αγροτικό αυτοκίνητο, μιας και ασθενοφόρο δεν έχουμε στο Κ.Υ. και ούτε ήρθε από κάπου αλλού. Πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί αυτή την στιγμή στο λιμάνι αγωνιώντας για την τύχη του συνανθρώπου μας.

Δυστυχώς όπως μας μεταφέρουν φίλοι μας που βρίσκονται αυτή την στιγμή(12:11π.μ.) έξω από το Κ.Υ. Μύτικα, ο συνάνθρωπος μας έχασε τελικά την ζωή του.

Τραγικό δυστύχημα με θύμα 42χρονο μοτοσικλετιστή σήμερα το πρωί στο Αρχοντοχώρι

Δυστυχώς τα δυσάρεστα νέα συνεχίζονται για ατην περιοχή του Ξηρομέρου. Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι συμπατριώτης μας 42 χρονών περίπου, με καταγωγή από τον Βάρνακα, έχασε την ζωή του λίγο έξω από το Αρχοντοχώρι πηγαίνοντας προς Κατούνα με την μηχανή του σήμερα πρωινές ώρες.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στην δεύτερη στροφή βγαίνοντας από το Αρχοντοχώρι, όπου ο αναβάτης της μηχανής φαίνεται να έχασε το έλεγχο της.

Επί τόπου έσπευσαν κάτοικοι, οι οποίοι ειδοποίησαν το ασθενοφόρο (Κ.Υ. Αστακού) και την Αστυνομία, οι οποίοι έφτασαν αρκετά γρήγορα, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον συμπατριώτη μας.

Κρίμα πραγματικά για ένα τόσο νέο άνθρωπο...

Μεγάλη προσοχή συμπατριώτες στους δρόμους... μεγάλη προσοχή...

Τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους φίλους του..., πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να πει κάποιος σε τέτοιες τραγικές στιγμές.

http://mytikaspress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: