Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Συγκεντρώνουν καπάκια για να πάρουν αμαξίδιο για τη συμμαθήτριά τους που τραυματίστηκε στα Τριαντέικα


Συγκινητική πρωτοβουλία έχουν αναλάβει αυτές τις μέρες μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου του Αγρινίου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη συμμαθήτρια τους σε τροχαίο ατύχημα στα Τριαντέικα Αγρινίου στις 20 Μαρτίου.

Οι συμμαθητές της κοπέλας, που είναι μαθήτρια της Α’ λυκείου, σοκαρίστηκαν, όπως είναι φυσιολογικό, από τον σοβαρό τραυματισμό της και το κινητικό πρόβλημα που όπως φαίνεται της έχει προκληθεί και ανέλαβαν πρωτοβουλία για να βοηθήσουν την ίδια και την οικογένεια της με την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου, μέσα από την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών.

Η πρωτοβουλία είναι σε εξέλιξη και για αυτήν έχουν ενημερωθεί μαθητές και άλλων σχολείων αλλά και Πανεπιστημιακών Τμημάτων της περιοχής, ώστε να ενταχθούν στη προσπάθεια και φοιτητές.

Παράλληλα απευθύνεται κάλεσμα στο σύνολο της τοπικής σχολικής κοινότητας αλλά και σε φορείς, για να στέλνουν καπάκια που τυχόν συγκεντρώνουν στο 4ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου.

“Στόχος μας είναι να μαζέψουμε 10.000 πλαστικά καπάκια για ένα αναπηρικό καροτσάκι που θα χρειαστεί για την συμμαθήτρια μας όταν βγει από το νοσοκομείο μετά από πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που είχε. Θέλουμε να κοινοποιηθεί η εκστρατεία μας περισσότερο και να έχουμε καλύτερα και αμεσότερα αποτελέσματα”, αναφέρει χαρακτηριστικά μαθητής που επικοινώνησε με το agriniopress.gr.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: