Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Εσπερίδα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (φωτο & βίντεο)

Για την Παιδική παχυσαρκία και την Παιδική διατροφή

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για μια ακόμη φορά, πραγματοποίησε επιστημονική εκδήλωση - τσάι στα πλαίσια ενημέρωσης του κοινού της πόλης μας σε θέματα επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του EMILEON την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με ομιλήτριες τις κυρίες Άννα Κανδαράκη Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια με θέμα «Παιδική παχυσαρκία- πρόληψη- γονεϊκές κατευθύνσεις» και την Λυμπέρη Μαρία Διατροφολόγο Διαιτολόγο με θέμα «Παιδική Διατροφή».

Οι δύο κυρίες ανέπτυξαν τα θέματα διεξοδικά κρατώντας το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο δίνοντας σημαντικές κατευθύνσεις συμπεριφοράς και χειρισμού της διατροφής των παιδιών. Μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησαν πολλές ερωτήσεις πράγμα που έδειξε ότι το θέμα έχει ενδιαφέρον και πιθανότατα να υπάρχει και συνέχεια στο μέλλον.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος κα Δήμητρα Νταγιάντα.








Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά την κα Άννα Κανδαράκη και την κα Μαρία Λυμπέρη,την κα Δήμητρα Νταγιάντα για τον άψογο τρόπο συντονισμού της εκδήλωσης, όλους τους φίλους που βρέθηκαν κοντά μας και στήριξαν την εκδήλωση μας.Επίσης τον χορηγό κύριο Ευθύμιο Καρανίκα,τον ΑΧΕΛΩΟ TV και όλο τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.

Ο Πρόεδρος                      Η Γραμματέας
Επαμεινώνδας Τάνταρος  ΛαμπρινήΚολοβού

Αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση με πολλές φωτο και βίντεο μπορείτε να δείτε στο https://agrinioreport.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: