Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Νέα απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στο Αγρίνιο


Νέο περιστατικό απάτης σε βάρος ηλικιωμένου ατόμου, απασχολεί την τοπική αστυνομία. Όπως καταγγέλθηκε σήμερα στην Ασφάλεια Αγρινίου, μία 79χρονη εξαπατήθηκε από «δήθεν» φίλους του γιού της, έναν άνδρα και μία γυναίκα, άτομα νεαρά σε ηλικία, με αποτέλεσμα να απολέσει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι απατεώνες προσέγγισαν με Ι.Χ.Ε. στο οποίο επέβαιναν την ηλικιωμένη που περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο και την έπεισαν πολύ γρήγορα, ότι είναι φιλικά πρόσωπα του γιού της και λειτουργούν για λογαριασμό του, λέγοντάς της, ότι τους είπε να τους δώσει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ για πληρωμή παραβόλων της Εφορίας.

Η ηλικιωμένη πείστηκε επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο των απατεώνων, με τον άνδρα μάλιστα να τηλεφωνεί δήθεν στο γιο της ηλικιωμένης, ο οποίος μίλησε μαζί της και την έπεισε!

Εν συνεχεία η 79χρονη οδήγησε τους δράστες στην οικία της, όπου τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό που είχε εξαρχής ζητηθεί. Αργότερα βέβαια αποκαλύφθηκε η απάτη, με την Ασφάλεια να αναζητά τρία άτομα, ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση κατηγορούμενα για απάτη κατά συναυτουργία.

Κώστας Χονδρός
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: