Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Κατοχή: Κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ στις έρευνες για την 44χρονη μητέρα που εξαφανίστηκε το Σάββατο


Συνεχίζονται σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρες, οι έρευνες για την 44χρονη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, η οποία αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Η γυναίκα, η οποία είναι χήρα και μητέρα τριών παιδιών, έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί το κινητό της τηλέφωνο και από τότε δεν δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Από χθες στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου, όμως μέχρι την ώρα που έπεσε το σκοτάδι και σταμάτησαν οι έρευνες, αυτές είχαν αποβεί άκαρπες.

Σήμερα, στις έρευνες θα συμμετάσχει και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, με εκπαιδευμένο σκύλο, αλλά και λέμβο για την έρευνα στη θάλασσα.
http://patrastimes.gr

Ακαρπες οι χθεσινές έρευνες

Σταμάτησαν το βράδυ της Κυριακής όταν έπεσε σκοτάδι οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αγνοείται από την Κατοχή.

Σε λίγη ώρα θα συνεδριάσουν οι αρχές που παίρνουν μέρος στην έρευνα δηλαδή αστυνομία και πυροσβεστική με τη συμμετοχή και της Ομάδας Διάσωσης Μεσολογγίου προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους για την αναζήτηση που θα ξεκινήσει αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.

Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες για να δει σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί.

Η γυναίκα εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό της το Σάββατο, γι’ αυτό οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται και προς την κατεύθυνση του ατυχήματος, χωρίς βέβαια να αποκλείεται τίποτα. Σήμερα αναμένεται η απάντηση από την κινητή τηλεφωνία για το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου.

Επιπλέον ερευνήθηκε και η περίπτωση να έχει περάσει από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Στις έρευνες συμμετέχει η αστυνομία, η πυροσβεστική, κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ και η Ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου.

Το πρωί βοήθησε στην έρευνα και το τμήμα εναέριας επιτήρησης της Αερολέσχης Μεσολογγίου.

aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: