Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 1 - 1 στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός προερχόμενος από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου υποδέχτηκε το απόγευμα στο Αγρίνιο τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Souper League 2017 -2018.

Οι Αγρινιώτες ήθελαν και σήμερα τη νίκη για να ανέβουν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα,κάτι που ζητούσαν και οι Νεοσμυρνιώτες μετά την ισοπαλία τους με τον Απόλλωνα για να παραμείνουν στο κυνήγι μιας προνομιούχου θέσης.

Τελικά ο Παναιτωλικός δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και ο Πανιώνιος πήρε από το πουθενά την ισοπαλία 1-1!

Χαλαρά ξεκίνησαν τον αγώνα στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες,με παιχνίδι κέντρου κυρίως,ψάχνοντας κενά για να πατήσουν στις αντίπαλες περιοχές....

Στο 25' γκολ για τον Παναιτωλικό: ο Τσοκάνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γκιοατά προσπάθησε να απομακρύνει αλλά ήταν άτσαλη η κεφαλιά του με αποτέλεσμα να στρωθεί στον Μοράρ και εκείνος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.(δείτε το εδώ)

Μετά το γκολ του Παναιτωλικού ο Πανιώνιος προσπάθησε να ισορροπήσει και να ανεβάσει τις γραμμές του προκειμένου να βρει το γκολ της ισοφάρισης,όμως οι γηπεδούχοι δεν κλείστηκαν πίσω αντιθέτως έψαχναν ένα δεύτερο γκολ.

Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας,αλλά δεν ήταν επικίνδυνος για την εστία του Κότνικ.

Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς τη μεγάλη φάση και τον Παναιτωλικό να προηγείται 1-0.

Με μία αλλαγή για τον Πανιώνιο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Πιο επιθετικός όμως ο Παναιτωλικός και στο 52' ο Ρόσα βρέθηκε τετ α τετ,αλλά την τελευταία στιγμή ο Βλάχος απομάκρυνε τον κίνδυνο.Ξανά στο 54' ένα σουτ του Μπεχαράνο από τα δεξιά στο ύψος της περιοχής,αλλά μπλόκαρε ο Κότνικ.

Και 62' ο Μάζουρεκ έφτασε πολύ κοντά σ' ένα δεύτερο γκολ,αλλά το σουτ που έκανε από καλή θέση κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Νέα αλλαγή από τον Μιχάλη Γρηγορίου που έβλεπε την ομάδα του να μην μπορεί να αντιδράσει.

Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς ιδιαίτερες φάσεις,με τον Παναιτωλικό να κρατάει το προβάδισμα στο σκορ και τον προπονητή του Πανιωνίου να κάνει γρήγορα και τρίτη αλλαγή που του έφερε την ισοφάριση.

Στο 81' πρώτη καλή φάση για τον Πανιώνιο:ο Σιώπης έκανε την κάθετη μπαλιά στον Λάμπρου,ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη και 1-1...(δείτε το εδώ)

Μεγάλη ευκαιρία στο 86' για τον Κλέσιο να σκοράρει,όμως ο Κότνικ έπεσε με αυτοθυσία και κράτησε το 1-1,ενώ ο παίκτης του Παναιτωλικού τραυματίστηκε και αποχώρησε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του.

Ούτε σήμερα κατάφερε ο Παναιτωλικός να κερδίσει τον Πανιώνιο,ο οποίος δημιουργεί παράδοση θετικών αποτελεσμάτων στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάϊ, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ(73' Ρότσα), Ρόσα(84' Κλέσιο,λ.τ. 89' Μπράβο), Ντίας, Μοράρ.

Πανιώνιος (Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Γκιοατά (73'Μακρύλλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης(46' Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς(65' Λάμπρου), Ντουρμισάί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: