Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η "Ευρυδίκη" - Βιβλικές καταστροφές (φωτο & βίντεο)


Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες σαρώνει από τη Δευτέρα ολόκληρη τη χώρα προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε πολλές περιοχές.

Οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες θα συνεχιστούν και σήμερα. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά αρχικά στο Ιόνιο, πιθανόν κατά διαστήματα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές, και από το βράδυ στη δυτική και νότια Πελοπόννησο.

Την Τετάρτη θα επηρεαστεί το Ιόνιο και κατά διαστήματα πιθανόν όλα τα ηπειρωτικά. Η κακοκαιρία πιθανόν να συνεχιστεί μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.

Στο έλεος της "Ευρυδίκης" η Σύμη και η Αργολίδα

Περισσότερα από 10 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στη θάλασσα στο νησί της Σύμης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν τη Δευτέρα για περίπου τρεις ώρες στην περιοχή.
Άλλα 30 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν λόγω των ορμητικών νερών σε διαφορετικά σημεία του νησιού.
Πολλές ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία στην Αργολίδα καθώς οι πλημμυρισμένοι δρόμοι δημιούργησαν αρκετά προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου .
Στην περιοχή των Λευκακίων στο Ναύπλιο, ο δρόμος πλημμύρισε με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.
Στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου οι δρόμοι έγιναν αδιάβατοι για τους πεζούς. Στο Αργολικό το ρέμα που περνά στο χωριό έχει φουσκώσει με αποτέλεσμα τα νερά να έχουν καλύψει ένα μεγάλο μέρος του οδοστρώματος, ενώ πορτοκαλεώνες και αυλές σπιτιών έχουν καλυφθεί από λασπόνερα.
Στην περιοχή πίσω από το στρατόπεδο Ναυπλίου προς Νέα Τίρυνθα στην περιοχή Κατεβασιά είχε φουσκώσει και εκεί το ρέμα της περιοχής δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στην διέλευση των οχημάτων.
Περιστατικά με πλημμυρισμένα υπόγεια υπήρξαν σε Ναύπλιο και Άργος.
Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Ροδιακή Εφημερίδα, ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: