Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Θρίλερ με 30χρονη που εξαφανίστηκε από το Αγρίνιο και βρέθηκε ημιλιπόθυμη κοντά στην Άρτα


Στην Ιόνια οδό στον κόμβο Κομποτίου Άρτας σε ημιλιπόθυμη κατάσταση εντός του οχήματός της βρέθηκε στις 23:50 χθες η 30χρονη γυναίκα από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Άρτας.

Η 30χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε χθες το βράδυ περίπου στις 21:00 από περιοχή του Αγρινίου.Συγγενικό της πρόσωπο δήλωσε την εξαφάνισή της στην Α.Δ. Ακαρνανίας.

Η γυναίκα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες φέρετε να έφυγε από το σπίτι της με αυτοκίνητο συγγενικού της προσώπου το μεσημέρι περίπου στις 15:00 και από τότε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.

Άμεσα δόθηκε σήμα μιας και δηλώθηκε η εξαφάνισή της από άλλο συγγενικό της άτομο και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις από τους Αστυνομικούς της Α.Δ. Ακαρνανίας αλλά και όμορων αστυνομικών υπηρεσιών.

Η 30χρονη γυναίκα βρέθηκε στις 23:50 χθες στην Ιόνια οδό,στον κόμβο Κομποτίου Άρτας, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση εντός του οχήματός της,από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Άρτας.

Άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει άγνωστη ποσότητα χαπιών,ενώ παραμένει νοσηλευόμενη εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομική Αρχή Αγρινίου.
https://agrinioreport.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: