Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ηλεία: Θρήνος για τον θάνατο της πρώτης εναερίτισσας Κλεοπάτρας Κανελλοπούλου


Τον πρόωρο και άδικο θάνατο της Κλεοπάτρας Κανελλοπούλου, της πρώτης εναερίτισσας της Ηλείας και μίας από τις πρώτες πανελλαδικά, θρηνεί από χθες η Ηλεία. Η άτυχη Κλεοπάτρα έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 της, νικημένη από την επάρατη νόσο του καρκίνου, ύστερα από σκληρή αλλά άνιση μάχη τα τελευταία δύο χρόνια.

Γνωστή και αγαπητή στην Ηλεία

Η Κλεοπάτρα Κανελλοπούλου ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην Ηλεία, καθώς ήταν η πρώτη εργαζόμενη γυναίκα της ΔΕΗ που ασκούσε μία από τις πιο επικίνδυνες δουλειές, αυτή του λεγόμενου «εναερίτη», ανεβαίνοντας σε μεταλλικούς πυλώνες και σε κολόνες ηλεκτροφωτισμού μέρα νύχτα για να συντηρήσει το δίκτυο ή να επιδιορθώσει μια βλάβη στα ηλεκτροφόρα σύρματα…
Αγαπητή και δυναμική, υπόδειγμα εργαζόμενης, είχε αποκτήσει τρία παιδιά, δύο γιους και μία κόρη, και είχε κερδίσει την εκτίμηση και την αναγνώριση της κοινωνίας για την αφοσίωσή της στη δύσκολη δουλειά που έκανε, καθώς και στην οικογένειά της.
Η Κλεοπάτρα Κανελλοπούλου ήταν συνταξιούχος της ΔΕΗ ως μητέρα ανήλικων τέκνων.
Ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία της ευρύτερης περιοχής του Πύργου και ήταν μητέρα τριών παιδιών, του Μίλτου, του Κωνσταντίνου και της Ελένης.
Η κηδεία της έγινε το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Πλατάνου.

Η ανακοίνωσή του Πανηλειακού για την Κλεοπάτρα Κανελλοπούλου

Για το θάνατο της άτυχης 46χρονης ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Ο. Πανηλειακός, καθώς στην ομάδα είναι ποδοσφαιριστής ο γιος της Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος.
«Είναι στιγμές, που χάνουν το νόημα οι λέξεις…είναι στιγμές, που σε κάνουν έστω και για λίγο, να σκεφτείς πόσο μάταια είναι όλα…είναι σαν να κόβονται οι ρίζες σου, και να προσπαθείς να μείνεις όρθιος, για να συνεχίσεις.
Ο Α.Ο. Πανηλειακός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή μας Γεωργακόπουλο Κωσταντίνο και στην οικογένεια του, για τον χαμό της λατρεμένης του μητέρας στην ηλικία των 46 ετών.
Κωνσταντίνε αγόρι μας κουράγιο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: