Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Α.Ο.Αγρινίου τίμησε τον “Εθνικάρα”,τον πιο αγνό Ελληνα φίλαθλο (φωτο)


Ο πιο αγνός Έλληνας φίλαθλος βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.Ο Γιάννης Μαντζουράνης ο γνωστός σε όλο το φίλαθλο κοινό ως “Εθνικάρας” ακολούθησε την αγαπημένη του ομάδα στην πόλη μας για να δει από κοντά την προσπάθειά της στο Κύπελλο απέναντι στην ομάδα μας.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης λίγο πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από την ομάδα μας με τον Πρόεδρο Περικλή Γερμανό να του χαρίζει ένα λάβαρο και ένα κασκόλ του Α.Ο.Α..

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο “Εθνικάρας” εμψύχωνε τους παίκτες του Εθνικού και στο τέλος πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες των Πειραιωτών τη νίκη και ευχήθηκε στους ανθρώπους της ομάδας μας καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
ethnikaras1
ethnikaras2
ethnikaras3
http://sinidisi.gr/

Για την ιστορία χτες στο Αγρίνιο:

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο Μπάσκετ η ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου ηττήθηκε από τον Εθνικό στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου με 55 - 70.

Δεκάλεπτα: 12 - 18, 31 - 29, 41 - 50, 55 - 70.

Διαιτητές: Δημόπουλος – Κωνσταντινίδου.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Μυριούνης): Τασόπουλος 2, Μπερερής 10, Στάνκοβιτς, Μουρατίδης 16(2), Γκρέκας, Σταμούλης, Τάσσος 2, Κασαμπαλής 9, Μήτσου 2, Σταύρου 12, Ρέντζιος, Κυριλής 2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ (Βαγγέλης Βλάχος): Καρακωσταντάκης 2, Μάρτζος 9(3), Σκιαθίτης, Τσούτσος 19(4), Λάανε 9(3), Μαραγκίδης 1, Οικονομόπουλος 13, Μαχαίρας 13, Περσίδης 4, Σκλήβας, Φίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: