Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου: Μεγάλες αλλαγές & μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις μέσα στον Οκτώβρη;

Ποιες οι αντιδράσεις και πόσο τελικά μας νοιάζει το καλό των πολιτών και μόνο;

Μια σειρά από σοβαρές και ουσιώδεις αλλαγές σε πολλούς τομείς πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Γ.Ν.Αγρινίου σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com από το χώρο του ιδρύματος .

Συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, αναμένεται να ολοκληρωθούν μια σειρά από παρεμβάσεις όπως, στην τοποθέτηση προϊστάμενων νοσηλευτικής και διοικητικής υπηρεσίας. Μάλιστα θα είναι πλέον ολοκληρωμένες μέσα στις επόμενες 25 με 30 περίπου ημέρες .

Οι ουσιώδεις αυτές αλλαγές αφορούν:

α) στον κανονισμό λειτουργίας του ΤΕΠ που θα δρομολογήσει εξελίξεις σε μια σειρά από προβλήματα και συμπεριφορές για τα οποία καθημερινά διαμαρτύρονται ασθενείς και πολίτες,

β)παρεμβάσεις για την αυστηρή τήρηση της λίστας των χειρουργείων που κάποιοι ακόμη δεν εννοούν να συμμορφωθούν με τον κανονισμό λειτουργίας και πραγματοποιούν τα δικά τους θέλω.

γ)Επίσης σημαντικές αλλαγές αναμένεται να λάβουν χώρα στον κανονισμό λειτουργίας και στην οργάνωση του νοσοκομείου, στην «πολύπαθη» Παθολογική Κλινική, στην οποία νοσηλεύονται χιλιάδες ασθενείς κάθε χρόνο και οι εργαζόμενοι υπερβάλλουν εαυτό για να αντιμετωπίσουν το κάθε περιστατικό.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας που μάλιστα όπως θα διαπιστώσετε στην πορεία με το πέρασμα των ημερών είναι πέρα για πέρα βάσιμες, καθώς η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή εντός του Νοσοκομείου θα κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Μάλιστα θα ανακοινωθούν και οι ενέργειες που σχετίζονται με όλους τους θανάτους που έχουν συζητηθεί και έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και για τους οποίους αρμόδιοι φορείς και σύλλογοι του Αγρινίου στον χώρο της υγείας (όπως Σ.Ε.Ν.Α – Ι.Σ.Α) δεν έχουν πάρει θέση για την συνεχόμενη απαξίωση στον χώρο του νοσοκομείου.

Μια τοποθέτηση από όσο έχουμε δει, δεν έχει γίνει από τους φορείς που προαναφέραμε και αυτό θα πρέπει να το επισημάνουμε. Όσο για την διοίκηση του ιδρύματος γνωρίζουμε από τον νόμο πως δεν μπορεί να λάβει θέση όσο διαρκεί η προκαταρκτική έρευνα που διεξάγει.

Όλα βέβαια θα φανούν το επόμενο διάστημα και δεν μένει τίποτα παραπάνω από το να δούμε αν τελικά όλες αυτές οι σημαντικές και ουσιώδεις αλλαγές στο Γ.Ν. Αγρινίου που εμείς φροντίσαμε να πληροφορηθούμε πως θα γίνουν, πάρουν σάρκα και οστά.

Ίδωμεν λοιπόν και αναμένουμε τις εξελίξεις . . .
https://agrinioreport.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: