Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Οργασμός πολιτιστικών εκδηλώσεων στις «Γιορτές Αγίου Κοσμά Αιτωλού» στον Δήμο Θέρμου (φωτο)


Την Παρασκευή (18/8) εγκαινιάστηκαν δύο εκθέσεις ζωγραφικής, μία φιλοτελική και συλλεκτική και μία φωτογραφίας στις «Γιορτές Αγίου Κοσμά Αιτωλού» στον Δήμο Θέρμου. Στην Αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης εγκαινιάστηκε η Έκθεση Ζωγραφικής του κ. Περικλή
Πιτσογιάννη, στο Αίθριο του Δημαρχείου η Έκθεση Ζωγραφικής του κ. Νώντα Ρεντζή, στο Αίθριο του 1ου ορόφου του Δημαρχείου, η Έκθεση φωτογραφίας από τις ανασκαφές του Ιερού του Απόλλωνος Θερμίου 1897-1932 και στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θέρμου έγιναν τα εγκαίνια της 1ης Φιλοτελικής και Συλλεκτικής Έκθεσης Θέρμου. 

Αξιοσημείωτη είναι η προσέλευση του κοινού και το ενδιαφέρον που δείχνει για όλες τις εκθέσεις, οι οποίες θα φιλοξενούνται στο Θέρμο έως τις 24 Αυγούστου.

Την ίδια μέρα το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία του Θέρμου, παρουσία πλήθους κόσμου, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από τον Λαογραφικό, Πολιτιστικό & Χορευτικό Όμιλο Ναυπακτίας «Ο Ανεμογιάννης» και ακολούθησε αμέσως μετά Μουσική Συναυλία με την Ευγενία Γρέντζελου που μάγεψε και ταξίδεψε με την μελωδική της φωνή όλους τους παρευρισκόμενους.

Το βράδυ του Σαββάτου στον χώρο εκδηλώσεων παραπλεύρως του Δημαρχείου Θέρμου, δόθηκε θεατρική παράσταση από το ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ. Αγρινίου με το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ σε διασκευή και σκηνοθεσία της Κάτιας Ζαρκάδα. Στη συνέχεια στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου, το πρόγραμμα της 4ης ημέρας έκλεισε με τον DJ Tsitso και την βραδιά νεολαίας, η οποία ήταν συνδιοργάνωση με τον Εκπολιτιστικό Όμιλο Θέρμου.

Στις 7 το απόγευμα την Κυριακή στην Κεντρική Πλατεία του Θέρμου, έγινε εκδήλωση για τα παιδιά η οποία συμπεριλάμβανε μουσική, χορό και θεατρικό παιχνίδι με την επιμέλεια της ηθοποιού Ειρήνης Κοψαλή και την συμμετοχή με αφήγηση σε μικρά παιδιά της ηθοποιού Έφης Παπαθεοδώρου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
giortes-thermo1
giortes-thermo4
giortes-thermo5
giortes-thermo2
giortes-thermo6
giortes-thermo8
giortes-thermo7
giortes-thermo3

Δεν υπάρχουν σχόλια: