Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Προκλητικός Γιάννης Στουρνάρας: Κόψτε κι άλλο τις Συντάξεις,λέει ο παχυλότατα αμειβόμενος διοικητής της ΤτΕ

7.342 ευρώ το μήνα συν κάποια αποζημίωση ενθυλακώνει μηνιαίως ο θρασύτατος κι ανάλγητος κύριος που υπήρξε και μνημονιακός ΥΠΟΙΚ

Τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας «καρφώνει» σε σημερινό πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Δημοκρατία.

Τονίζει μεταξύ άλλων ότι «ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας επιτίθεται στους Έλληνες».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κεντρικός τραπεζίτης στην προκλητική όπως την χαρακτηρίζει η εφημερίδα συνέντευξη του προτρέπει: Κόψτε (και άλλο) τις συντάξεις.... και συνεχίζει "οι πολίτες φταίνε γιατί δεν θέλουν αξιολόγηση,ανεξάρτητη δικαιοσύνη,ανταγωνισμό και ελεύθερα ωράρια"!!!

Εμείς απλά να σημειώσουμε ότι αυτός ο κύριος ενθυλακώνει μηνιαίως τα διπλάσια απ' όσα ένας συνταξιούχος εισπράττει το χρόνο!

Διαβάστε σχετικά με τις απολαβές του:
Στα ίδια επίπεδα με τον μισθό που ελάμβανε ο προκάτοχος της θέσης του ανέρχεται ο καθαρός μισθός του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα,ήτοι στα 7.342 ευρώ το μήνα!

Ο διοικητής της ΤτΕ λαμβάνει εκ παραλλήλου την πάγια αποζημίωση των μελών του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας για τη συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του οργάνου, η οποία ανέρχεται σε μηνιαία βάση σε 257 ευρώ καθαρά, ενώ οι υπηρεσιακές δαπάνες καλύπτονται απολογιστικά βάσει παραστατικών.Στοιχεία για το μισθό του κ. Στουρνάρα είχε ζητήσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: