Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΔΕΙΤΕ LIVE στον τελικό του Eurobasket U20 την Εθνική μας κόντρα στο Ισραήλ


Η ξέφρενη πορεία της Εθνικής Νέων στο Eurobasket U20 την έφερε στον τελικό της διοργάνωσης. Η Γαλανόλευκη αντιμετωπίζει απόψε στις 21:15 το Ισραήλ με σκοπό να ανέβει στην «χρυσή» κορυφή του μπάσκετ.

Η Ισπανία εκθρονίστηκε και μάλιστα με μεγάλη ευκολία στον ημιτελικό. Ο πολυπόθητος τελικός για την εθνική Νέων έφτασε και το… ραντεβού στα «Δυο Αοράκια» δόθηκε» για το βράδυ της Κυριακής.

ΔΕΙΤΕ LIVE τον τελικό στις 21:15


Τα παιδιά του Ηλία Παπαθεοδώρου αναμένεται να βρεθούν σε ένα κατάμεστο γήπεδο στο Ηράκλειο και θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν την Ευρω-κούπα. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που η Ελλάδα βρίσκεται στον τελικό, ενώ θα προσπαθήσει το χρώμα του μεταλλίου που θα κατακτήσει να είναι χρυσό, όπως το 2002 και το 2009.

Μπροστά στην Γαλανόλευκη, το Ισραήλ, που έχει στην άκρη του πάγκου του τον γνωστό μας, Όντετ Κάτας και έχει για ηγέτη στον αγωνιστικό χώρο τον γιό του Ντέβιντ Πλατ, Ταμίρ.

Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση στην Ιταλία, στις 30 Ιουνίου, εκεί όπου το Ισραήλ είχε νικήσει με 81-68. Με την εθνική δεν είχαν αγωνιστεί οι Χαραλαμπόπουλος, Λούντζης και Χρηστίδης.

Στον μικρό τελικό και για το χάλκινο μετάλλιο του Ευρωμπάσκετ Νέων, η Γαλλία αντιμετώπισε νωρίτερα την Ισπανία (19:00) και την νίκησε 72 - 58!

Δεν υπάρχουν σχόλια: