Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Τραγωδία έξω από την Αμφιλοχία: Μία γυναίκα κι ένας τραυματίας σε τροχαίο (φωτο)


Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στις 1:45 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο 10ο χλμ Αμφιλοχίας – Άρτας στο ύψος της πλατείας στο Ανοιξιάτικο. 

Αυτοκίνητο ΙΧΕ με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία, καρφώθηκε με
ταχύτητα στο μπροστινό μέρος νταλίκας που ήταν σταθμευμένη στο σημείο του παρκινγκ.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ανασύρθηκε νεκρή μία γυναίκα συνεπιβάτης του οχήματος η οποία μεταφέρθηκε στο ΓΝ Άρτας, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένος, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο ΓΝ Αγρινίου.

«Προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ» λέει στο «Μ» αυτόπτης μάρτυρας που λίγα λεπτά πριν συνάντησε το μοιραίο ΙΧΕ στο Μακρυνόρος «γλίτωσα από θαύμα, τα λάστιχα σφύριζαν και το αυτοκίνητο ερχόταν καταπάνω μου, νόμισα ότι δε θα γλιτώσω».

«Εκείνη την ώρα περνούσα πεζός μπροστά από το φορτηγό και βλέπω το αυτοκίνητο να έρχεται πάνω μου με ταχύτητα, μόλις που πρόλαβα και τραβήχτηκα», αναφέρει ο οδηγός της νταλίκας.

Η νεκρή γυναίκα και ο οδηγός του οχήματος είναι Αλβανικής υπηκοότητας. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας.
troxaio_amfilochia (1)troxaio_amfilochia (2)troxaio_amfilochia (3)troxaio_amfilochia (4)troxaio_amfilochia (5)troxaio_amfilochia (6)troxaio_amfilochia (7)troxaio_amfilochia (8)troxaio_amfilochia (9)troxaio_amfilochia (10)troxaio_amfilochia (11)troxaio_amfilochia (12)
http://e-maistros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: