Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Μαζικό "μπλόκο" σε πλειστηριασμούς - Απετράπησαν οι τρεις - Στιγμές έντασης στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου (φωτο)


Σε τεταμένο κλίμα και εν μέσω συνθημάτων, απετράπησαν τελικά οι τρεις πλειστηριασμοί που ήταν  προγραμματισμένοι για χτες 19/7 και αφορούσαν καταστήματα ελευθέρων επαγγελματιών.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου από τις 15.00 συγκεντρώθηκαν αρχικά 60 άτομα και όσο η ώρα περνούσε αυξάνονταν με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν παραπάνω από 100 άτομα μεταξύ αυτών και πολίτες του Αιτωλικού, του Μεσολογγίου, της Ναυπάκτου και της Αμφιλοχίας.

Ήταν απλοί πολίτες, μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του Κινήματος «Δικαίωμα στην Ζωή» που απηύθυναν στους πολίτες κάλεσμα συμμετοχής, όπως επίσης και μέλη, αλλά και το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς.

Η συμβολαιογράφος ωστόσο μπήκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου και παρέμεινε επί μια ολόκληρη ώρα.

Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες εισήλθαν κατόπιν ελέγχου στον χώρο των πλειστηριασμών,όπου παρέμειναν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη που έχουν προγραμματιστεί οκτώ πλειστηριασμοί ώστε και αυτοί να αποτραπούν.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης σε θέμα της «Σ» δήλωσε πως έρχονται 5.000 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Με φωνές, συνθήματα σε ηλεκτρισμένο κλίμα απετράπησαν οι πλειστηριασμοί στο Αγρίνιο Περισσότεροι από 60 Αγρινιώτες παρέστησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου για την αποτροπή των πλειστηριασμών Με σκηνές έντασης και με συνθήματα απετράπησαν τελικά οι τρείς πλειστηριασμοί που ήταν για χθες προγραμματισμένοι και αφορούσαν καταστήματα ελευθέρων επαγγελματιών. Στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου από τις 15.00 συγκεντρώθηκαν αρχικά 60 άτομα και όσο η ώρα περνούσαν αυξάνονταν με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν παραπάνω από 100 άτομα μεταξύ αυτών και πολίτες του Αιτωλικού και του Μεσολογγίου. Ήταν απλοί πολίτες, μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του Κινήματος «Δικαίωμα στην Ζωή» που απεύθυναν στους πολίτες κάλεσμα συμμετοχής, όπως επίσης και μέλη, αλά και το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς. Η συμβολαιογράφος ωστόσο μπήκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου και παρέμεινε επί μια ολόκληρη ώρα. Συνθήματα, παλαμάκια και χτυπήματα των επίπλων της Δικαστικής αίθουσας κυριαρχούσαν για να αποχωρήσει η συμβολαιογράφος εν μέσω ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας που ήταν εντός και εκτός της αιθούσης. Η αστυνομία με άνδρες της ΟΠΚΕ να κυριαρχούν και με την παρουσία της αστυνομικής κλούβας ήταν από την πρώτη στιγμή στο Δικαστικό Μέγαρο και περιφρουρούσαν για την τάξη. Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες εισήλθαν κατόπιν ελέγχου στον χώρο των πλειστηριασμών όπου παρέμειναν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη που έχουν προγραμματιστεί 5 πλειστηριασμοί ώστε και αυτοί να αποτραπούν. Ωστόσο, ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης σε θέμα της «Σ» δήλωσε πως έρχονται 5.000 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Φώτο 1-2-3= σκηνές από την αποτροπή των πλειστηριασμών στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου
plistiriasmos2
plistiriasmos3
plistiriasmos4
plistiriasmos5
plistiriasmos6
plistiriasmoi7
plistiriasmoi8
plistiriasmoi9
plistiriasmoi9
plistiriasmoi10
plistiriasmoi11
plistiriasmopi12
plistiriasmoi13
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: