Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Αγρίνιο: “Μπλέξαν οι γραμμές μας” με τον ΟΓΑ στην Πάτρα


Σε καθημερινή “Οδύσσεια” εξελίσσεται για τους αγρότες της περιοχής η επικοινωνία με τον ΟΓΑ για υποθέσεις τους. Το Αγρίνιο πλέον ανήκει στην περιφερειακή υπηρεσία του ΟΓΑ
στην Πάτρα, με την οποία, όπως περιγράφει αναγνώστης, είναι σχεδόν αδύνατον κάποιος να επικοινωνήσει και να εξυπηρετηθεί.

Διαβάστε πως έχει η κατάσταση, όπως την περιγράφει ασφαλισμένος της περιοχής του Αγρινίου:

“Εμείς σαν Αγρίνιο ανήκουμε στο “Περιφερειακό Υποκατάστημα Δυτικής Ελλάδας” με έδρα τη Πάτρα. Στο Αγρίνιο υπάρχουν οι “Ανταποκριτές του ΟΓΑ” όπου το μοναδικό που μπορούν να κάνουν είναι να συγκεντρώνουν δικαιολογητικά για να τα στείλουν Πάτρα (αυτές είναι οι αρμοδιότητες τους, δε τους κατηγορώ) και να εκτυπώνουν κάποιες βεβαιώσεις.

Αν όμως είναι κάτι το οποίο είναι πέρα από τις δυνατότητες τους τότε πρέπει να επικοινωνήσεις με Πάτρα. Βρίσκεις το σταθερό: 2613615729 …. παίρνεις τηλέφωνο …. Κατά 99,99% θα γίνει ένα από τα παρακάτω:
1ον) η γραμμή θα είναι κατειλημμένη
2ον) η γραμμή θα απαντηθεί θα ξεκινήσουν τα ηχογραφημένα μηνύματα και ανάλογα με ποιο τμήμα θες θα πατάς συνέχεια τον αριθμό του.
3ον) η γραμμή θα απαντηθεί θα πατήσεις τον αριθμό τμήματος που θες να επικοινωνήσεις, θα αρχίσει να χτυπάει και τελικά θα πέσει η γραμμή …… μετά υπάρχει και το 0.01% να πιάσεις γραμμή μετά από κανα δυο βδομάδες (εγώ είμαι ήδη στις 2,5).

Υποσημείωση: Αν οι ανταποκριτές του ΟΓΑ χρειαστούν κάποιες διευκρινήσεις πρέπει να επικοινωνήσουν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: