Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Νοσοκομείο Αγρινίου: «Φεύγουν» κομμάτια από ολοκαίνουριο κτίριο! (φωτο)

Ερωτήματα αναζητούν απαντήσεις…

Στις 23 του μήνα, σε τέσσερις δηλαδή ημέρες, το νέο νοσοκομείο Αγρινίου, συμπληρώνει τέσσερα χρόνια από την παράδοσή του. Τέσσερα όμως μόλις χρόνια μετά και ήδη έχουν διαπιστωθεί τα πρώτα κτιριακά προβλήματα.

Και μάλιστα άκρως σοβαρά και επικίνδυνα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που παρατίθενται. Στην είσοδο –στην οποία για λόγους ασφαλείας έχει τοποθετηθεί απαγορευτική κορδέλα- για τη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας, τις τελευταίες ημέρες, έχουν αρχίσει να ξεκολλούν κομμάτια από τη μόνωση του κτιρίου, ελλοχεύοντας μια σειρά από κινδύνους.

Μάλιστα για να μην πέσει το τεράστιο κομμάτι που έχει «φύγει» και δημιουργηθεί ατύχημα, τοποθετήθηκε μία σκαλωσιά για να το στηρίζει. Έτσι όμως δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί το ζήτημα καθώς χρειάζονται άμεσες και δραστικές παρεμβάσεις.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Μερικά από αυτά;

Παρέλαβε από τη ΔΕΠΑΝΟΜ (Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσοκομείων) το κτίριο η Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας και πότε;

Διαπίστωσε κατά την παραλαβή, ότι όλα βαίνουν καλώς κτιριακά;

Αν δεν το παρέλαβε ή καθυστέρησε για ποιους λόγους συνέβη αυτό;

Όπως και να χει, θα πρέπει να δοθούν άμεσες απαντήσεις σε πρώτη φάση από την 6η ΥΠΕ η οποία εκπροσωπεί το Υπουργείο στην περιοχή. Άραγε ποια θέση παίρνει; Κι’ όλα αυτά σε ένα ολοκαίνουριο κτίριο. Οι απαντήσεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…
zimia-nosokomeio3

zimia-nosokomeio2
zimia-nosokomeio1
Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: