Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Αγρινιώτη που βρέθηκε νεκρός στην Ολλανδία


Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς για την τύχη του 35χρονου Αγρινιώτη Ευάγγελου Πρώιμου που εξαφανίστηκε στις αρχές Μαρτίου, ευρισκόμενος τότε στην Ολλανδία, όπου είχε μεταβεί για εργασιακούς λόγους.

Ο 35χρονος ήταν επί δύο μήνες αγνοούμενος και βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση των συγγενών , της Iντερπόλ και της Πρεσβείας για τον εντοπισμό του.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας πριν περίπου ένα μήνα , στις αρχές Ιουνίου, όταν έγινε γνωστό το δράμα της οικογένειας Πρώιμου καθώς οι ολλανδικές αρχές κάλεσαν οικείους του στο Άμστερνταμ για να γίνει διαδικασία ταυτοποίησης με τη σορό νεαρού -αγνώστων μέχρι τότε στοιχείων- για την οποία υπήρχαν ενδείξεις πως ανήκε στον αγνοούμενο Αγρινιώτη.

Δυστυχώς οι ελπίδες των οικείων του έσβησαν προ τριών ημερών όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία ταυτοποιήθηκε η σορός και επρόκειτο για τον 35χρονο Βαγγέλη.

Πλέον η σορός θα μεταφερθεί στην Ελλάδα αύριο με πτήση από Ολλανδία . Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου ενδεχομένως το Σάββατο, αλλά δεν είναι ακόμη οριστικό.

Ωστόσο παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα για την αίτια θανάτου του, καθώς η νεκροψία-νεκροτομή κατέδειξε πως προκλήθηκε από πτώση. Τα αίτια της πτώσης ωστόσο δεν έχουν ξεκαθαρίσει και αποτελούν αντικείμενο της αστυνομικής έρευνας.
agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: