Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Πάτρα: Ασθενής ζήτησε το λόγο από Γιατρό και εκείνος τον χαράκωσε στο πρόσωπο (φωτο & βίντεο)


Οι φωτογραφίες του 50χρονου από τη Δυτική Αχαϊα είναι ενδεικτικές για όσα υπέστη σε ιδιωτική κλινική στη διάρκεια διαπληκτισμού με γνωστό γιατρό της Πάτρας. Ο άνδρας κατέληξε στο Νοσοκομείο με 40 συνολικά ράμματα (εσωτερικά και εξωτερικά)!



Ο ανδρας κατηγορησε τον γιατρο ενώ προ μηνων του ειχε πει πως θα εκανε αφαιρεση χολής από την συζυγο του… δεν την έκανε, όπως απεδεχιθη από αλλον γιατρο, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Κόσμος της Πάτρας". Εστω και αν του ειχε παρει 5.000 ευρω΄για την επεμβαση.

Όταν το έμαθαν από αλλον γιατρο ζητησαν ραντεβου γιοα να λάβουν εξηγησεις. Με έκπληξη διαπίστωσαν πως άπαντες τους έλεγαν πως… δεν είχε γίνει ολική αφαίρεση χολής, αλλά κάποιου άλλου είδους επεμβάσεις, και γενικότερα «τους μπέρδευαν» με επιστημονικούς όρους.

Τότε ο 50χρονος πλησίασε τον χειρουργό και του ζήτησε ξεκάθαρες κουβέντες: «Γιατρέ σε πλήρωσα για να αφαιρέσεις την χολή. 4.000 ευρώ σου έδωσα και άλλα 1000 στον άλλον» του είπε υψώνοντας τον τόνο της φωνής του. Αυτό ήταν.

Ο γιατρός που τον χτύπησε… το έβαλε στα πόδια, ούτε καν στάθηκε στον χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Σε αντίθεση με άλλους γιατρούς της κλινικής που φρόντισαν κάπως τις πληγές του μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο.


Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και αμέσως υπεβλήθη σε επέμβαση για τις πληγές του.

Εγιναν 30 εξωτερικά και 10 εσωτερικά ράμματα, πονούσε αφόρητα, ενώ απαιτήθηκε και η νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για δύο ημέρες.

Μηνυσεις έγιναν και από τις δύο πλευρές.

http://tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια: