Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Πάτρα: Γονείς χτύπησαν και έκαψαν βρέφος 7 μηνών


Θύμα κακοποίησης από τους ίδιους τους γονείς έπεσε βρέφος 7 μηνών στην Πάτρα, που πλέον νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία το παιδάκι μεταφέρθηκε
το βράδυ του Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία βοήθεια" από τους γονείς του, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε μώλωπες και καψίματα τα οποία είχαν προκαλέσει στο κορμάκι του, οι ίδιοι.

Στη συνέχεια το μωρό διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο, ενώ οι γονείς του ηλικίας 19 και 27 ετών συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής, από Αστυνομικούς του Β΄Α.Τ Πάτρας, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Οι γονείς του παιδιού οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας. Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας. Οι γονείς που βρέθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν στον Ανακριτή Πατρών.

Το περιστατικό βίας σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

"Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο."

http://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια: