Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Θρήνος και στην Πάτρα για τον 33χρονο πυροσβέστη Αριστείδη Μουζακίτη - Ήταν αθλητής του ΝΟΠ και του ΟΠΑΘΑ


Έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα το πρωί ο 33χρονος δόκιμος ανθυποπυραγός Αριστείδης Μουζακίτης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθίας, στις 13 Ιουλίου 2017.

Ο δόκιμος αξιωματικός κατέληξε σήμερα στις 7:40 στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου νοσηλευόταν μετά τον βαρύ τραυματισμό του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα.
Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.
Ο Αριστείδης διατηρούσε δεσμούς με την πόλη της Πάτρας και συνάδελφοί του έχουν βυθιστεί στο πένθος. Ο πυροσβέστης Χρήστος Πετράτος σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ότι ο Αριστείδης υπήρξε εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα και ως ναυαγοσώστης πραγματοποίησε πολλές διασώσεις.
Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΟΠΑΘΑ καθώς ο εκλιπών υπήρξε αθλητής του.
"Δυστυχώς ήρθαν τα άσχημα μαντάτα....ο ανθυποπυραγός Αριστείδης Μουζακίτης (35 χρόνων) που τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα του καθήκοντος στις φωτιές Ζευγολατιού Κορινθίας.....έχασε την μάχη.... Ο Αρης υπήρξε και Εθελοντής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα, ως Ναυαγοσώστης πραγματοποίησε πολλές διασώσεις....από τους πιο δυνατούς και αγαπητός σε όλους.....κ ως αθλητής του ΝΟΠ κ ΟΠΑΘΑ... Κουράγιο στους γονείς και συγγενείς του.....θερμά συλλυπητήρια σε όλους αυτούς τους Ηρωες του Πυροσβεστικού Σώματος και συναδέλφου μας Καλό Ταξίδι Αρη...", έγραψε ο κ. Πετράτος αναρτώντας τη φωτογραφία του.


Ο ΟΠΑΘΑ σε ανακοίνωσή του ανέφερε:
«Το Δ/Σ , οι αθλητές και τα μέλη του Ο.Π.Α.Θ.Α Πατρών φράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Μουζακίτη Αριστείδη ο οποίος υπήρξε αθλητής του Ομίλου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον δεχθεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: