Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Αεροπορική τραγωδία με 16 νεκρούς στις ΗΠΑ - Στρατιωτικό αεροσκάφος εξερράγη στον αέρα (φωτο & βίντεο)


- Ανείπωτη τραγωδία στις ΗΠΑ
- Στρατιωτικό αεροσκάφος KC-130 Hercules συνετρίβη στο Μισισιπί
- Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως εξερράγη στον αέρα
- Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο της συντριβής


Το θάνατο 16 ανθρώπων θρηνεί το σώμα των πεζοναυτών στις ΗΠΑ. Μεταγωγικό αεροσκάφος KC-130 Hercules των Αμερικανών πεζοναυτών, συνετρίβη σε αγροτική περιοχή στο Μισισίπι, παρασύροντας στο θάνατο όλους τους επιβαίνοντες.


Το αεροσκάδος έπεσε σε χωράφι στην επαρχία Λεφλόρ. Χαρακτηριστικό της συντριβής το γεγονός πως συντρίμμια του σκορπίστηκαν σε απόσταση 5 μιλίων! Η πρώτη εκτίμηση είναι πως το αεροπλάνο εξερράγη στον αέρα. Οι ερευνητές βρήκαν συντρίμμια και στις δυο πλευρές του δρόμου, κάτι που τους οδηγεί στο συμπέρασμα πως η έκρηξη έγινε πριν από τη συντριβή.

Τα πράγματα έκανε ακόμη πιο δύσκολα, ακόμη και για τους διασώστες που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας, το ότι το αεροπλάνο ήταν γεμάτο πυρομαχικά.

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς εικάζεται πως ήταν πεζοναύτες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφορία, που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν και πολίτες.


nullView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

BREAKING UPDATE: 16 people on board military C-130 killed in LeFlore County plane crash http://buff.ly/2v5F3HJ 


UPDATE: Army C-130 out of Memphis crashes on Leflore/Sunflower County line http://buff.ly/2ubH4pH 

Ο κυβερνήτης του Μισισίπι περιέγραψε το περιστατικό ως "τραγωδία" σε ανακοίνωσή του, στο Facebook χωρίς να γνωστοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.
MSNewsNow.com - Jackson, MS

Τα αεροσκάφη KC-130 χρησιμοποιούνται ευρέως από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις σε μια πληθώρα αποστολών, ενώ έχουν υποστεί διαδοχικές τροποποιήσεις προκειμένου ν' ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αποστολών τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, USA Today και msnewsnow.com
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: