Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Λίγο έλειψε να «πιαστούν» στα χέρια ο δήμαρχος Αγρινίου και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας!


Θερμό επεισόδιο υπήρξε νωρίτερα σήμερα, έξω από τον χώρο της συνεδρίασης και των εκδηλώσεων της ΚΕΕΕ στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, μεταξύ του δημάρχου Αγρινίου κ. Παπαναστασίου και του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση. 

Αφορμή ήταν το γνωστό ζήτημα του «διπλού» έργου κόστους 53 εκατομμυρίων από το Αεροδρόμιο του Ακτίου προς Λευκάδα και Άγιο Νικόλαο για το οποίο ο κ. Παπαναστασίου έχει εκφράσει την θέση ότι έπρεπε να γίνει από εθνικούς πόρους κι όχι από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άνδρες έφτασαν να φωνάζουν ο ένας στον άλλο και χρειάστηκε να τους κατευνάσουν οι ψυχραιμότεροι. Το επεισόδιο πήγε να πάρει έκταση όταν ο κ. Σκιαδαρέσης κατηγόρησε τον δήμαρχο Αγρινίου ότι «το κάνει για ψηφοθηρικούς λόγους» κι ενώ ο τελευταίος του εξηγούσε ότι δεν εναντιώνεται στο έργο αλλά στην πηγή της χρηματοδότησής του.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας είπε πολλά και διάφορα (ειδικά για φιλοξενούμενο…)όπως ότι ο κ. Παπαναστασίου «δεν γνωρίζει την σημασία του τουρισμού»(!)ή ότι «και το αεροδρόμιο του Ακτίου έπρεπε να ανήκει κατά το 1/3 στη Λευκάδα»!

Η αντίδραση του δημάρχου Αγρινίου ήταν σφοδρή πάντως ενώ έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα από τον τόνο του συνομιλητή του. Χαρακτηριστικό είναι πως ο κ. Παπαναστασίου λίγο αργότερα έφυγε από τον χώρο όντας αρκετά εκνευρισμένος…
http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: