Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Μεγάλη η ταλαιπωρία των αγροτών στην Δημοτική Κοινότητα Παναιτωλίου


Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των αγροτών στην Δημοτική Κοινότητα Παναιτωλίου, μετά και την μετακίνηση υπαλλήλου του Δήμου, στο Αγρίνιο, ο οποίος είναι και ανταποκριτής του ΟΓΑ στο χωριό.

Πλέον στην Κοινότητα έχει μεταφερθεί άλλος υπάλληλος του Δήμου, που δεν είναι όμως Ανταποκριτής του ΟΓΑ, και οι αγρότες του Παναιτωλίου εξυπηρετούντε πλέον μόνο κάθε Παρασκευή.

Χρονικό διάστημα που είναι μεγάλο αν αναλογιστούμε ότι εαν κάποιος αγρότης δεν καταφέρει να τακτοποιήσει την υποθεσή του την συγκεκριμένη ημέρα, τότε θα πρέπει να περιμένει μια εβδομάδα, μπορεί και δύο εβδομάδες πολλές φορές, με κίνδυνο να χαθούν ημερομηνίες ή και επιδοτήσεις.

Και όλα αυτά στην μεγαλύτερη αγροτική δημοτική κοινότητα του Δήμου Αγρινίου.

Για την απόλυτη απαξίωση του Παναιτωλίου και γενικότερα των αγροτών εξαγριωμένος αγρότης μίλησε στο PanaitolioNews και μας εξιστόρησε την ταλαιπωρία που περνά αυτές τις ημέρες, μιας και ανταποκριτής του ΟΓΑ από άλλη περιοχή δεν εξυπηρετεί τους δημότες του Παναιτωλίου.

"Τους πιστέψαμε πριν λίγα χρόνια και τους ψηφίσαμε μας δήλωσε, αλλά αποδείχτηκαν μόνο για τα πανηγύρια και για τις παρελάσεις, να ποζάρουν για καμιά φωτογραφία, χωρίς να καταλαβαίνουν τον μόχθο του αγρότη."

Το PanaitolioNews μίλησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας και μας ενημέρωσε οτι, όντως ο υπάλληλος του δήμου που είναι και Ανταποκριτής του ΟΓΑ εξυπηρετεί μόνο κάθε Παρασκευή τους αγρότες του Παναιτωλίου, αλλά η απόφαση για την μεταφορά του υπαλλήλου στο Αγρίνιο, πάρθηκε από την κεντρική διοίκηση του Δήμου και όχι από την Δημοτική Κοινότητα.
http://panaitolionews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: