Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Θρίλερ με 35χρονο Αγρινιώτη που εξαφανίστηκε στην Ολλανδία! (φωτο)


Θρίλερ -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sinidisi.gr- με την εξαφάνιση του 35χρονου Αγρινιώτη Ευάγγελου Πρώιμου στο Άμστερνταμ Ολλανδίας.
Όλα ξεκίνησαν στις 6 Μαρτίου, όταν ο 35χρονος έφυγε από την Αθήνα, με προορισμό την Ολλανδία, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες θα συναντούσε έναν φίλο του για διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και το ενδεχόμενο ανεύρεσης εργασίας.

Από τότε κι έπειτα όμως, ο 35χρονος δεν έδωσε σημεία ζωής προκαλώντας εύλογα ανησυχία στην οικογένειά του.

Στις 28 Μαρτίου, οι Ολλανδικές Αρχές, εντοπίζουν το πτώμα ενός άνδρα στην κεντρική γέφυρα του Άμστερνταμ κι ενώ στο μεταξύ οι οικείοι του, περί τα τέλη του μήνα δήλωσαν την εξαφάνισή του στο Α.Τ. Αγρινίου.

Στο μεταξύ το πτώμα που εντοπίστηκε στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας θάφτηκε (1η Ιουνίου) χαρακτηριζόμενο ως αγνώστων στοιχείων.

Ωστόσο φίλοι του 35χρονου μπήκαν σε υποψίες μέσω φωτογραφιών που δημοσιοποιήθηκαν από τις Ολλανδικές Αρχές και τότε όπως ήταν φυσικό σήμανε συναγερμός.

Απόψε ταξιδεύουν για το Άμστερνταμ συγγενείς του Ευάγγελου Πρώιμου για να δουν αν το πτώμα που εντοπίστηκε και εν συνεχεία θάφτηκε (θα γίνει εκταφή) ανήκει στον 35χρονο, αν και βέβαια είναι κάτι που απεύχονται άπαντες.
(Πηγή φωτογραφίας omogeneianews.com)

Νίκος Αγγελόπουλος για το sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: