Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Χαροπαλεύει στην εντατική 27χρονη που χτυπήθηκε με σκεπάρνι στο κεφάλι


Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χτες το απόγευμα στην Πέτρα της Πρέβεζας.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PamePreveza.gr, 27χρονη γυναίκα βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη φέροντας χτύπημα στο κεφάλι από σκεπάρνι.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, ενώ αναζητά τον σύζυγό της, που φέρεται ως βασικός ύποπτος.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Άρτας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ιωαννίνων,όπου νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διεξάγει η αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη που έστειλε στο νοσοκομείο την 27χρονη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού 2,5 ετών, από την Πέτρα Πρέβεζας.

Η γυναίκα, (όπως δημοσίευσε εχθές το PamePreveza.gr ) βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της από συγγενικό της πρόσωπο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα, που προήλθαν πιθανότατα από σκεπάρνι.

Η 27χρονη, αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας και στη συνέχεια στο Χατζηκώστα στα Γιάννενα όπου εισήχθη στην εντατική μονάδα, διασωληνωμένη και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Στα πλαίσια των ερευνών για τον εντοπισμό του δράστη η αστυνομία αναζητά τον σύζυγό της ως βασικό ύποπτο.

Πρόκειται για ένα από τα επτά μέλη της σπείρας του Λούρου, που πρόσφατα είχαν συλληφθεί από την αστυνομία κατηγορούμενοι για κλοπές, ληστεία, εμπρησμό, παράνομη οπλοφορία κ.λπ.,

Οι τρεις είχαν προφυλακιστεί.

Οι άλλοι τέσσερις είχαν αφεθεί ελεύθεροι οι τρεις από τους οποίους με περιοριστικούς όρους.

Η περιοχή χθες το βράδυ χτενίστηκε στην κυριολεξία από αστυνομικούς χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: