Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Αστυνομική εξόρμηση με μπόλικες συλλήψεις σε Αγρίνιο, Στράτο, Φυτείες, Βόνιτσα


Αστυνομική επιχείρηση με την συμμετοχή υπηρεσιών της Δ.Α. Ακαρνανίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε διάφορες περιοχές και προέκυψαν αρκετές συλλήψεις.

Αναλυτικά, στο Αγρίνιο από την Ασφάλεια συνελήφθη 72χρονος που σε βάρος εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης οκτώ ετών και πρόστιμο 3.700 ευρώ για απάτες κα ακάλυπτες επιταγές.

Στην περιοχή της Δ.Ε. Στράτου συνελήφθη απο αστυνομικούς της ΟΠΚΕ 39χρονος Αλβανός που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα. Στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγρινίου συνελήφθησαν κατά μήκος της εθνικής οδού τρία άτομα, 42, 62 και 65 ετών για παρεμπόριο, αφού πουλούσαν χωρίς άδεια οπωροκηπευτικά.

Στην περιοχή της Βόνιτσας, έγιναν τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπή. Δημοτικό ρεύμα έπαιρναν τρεις οικίες και συνελήφθησαν ένας 28χρoνος, μια 52χρονη και ένας 26χρονος, που θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Στη Βόνιτσα επίσης, συνελήφθησαν δυο Αλβανοί 32 και 40 ετών, αφού οδηγούσαν δίκυκλα χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

Στις Φυτείες από αστυνομικούς του Α.Τ. Κατούνας συνελήφθη μια 46χρονη υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, επειδή δεν διέθετε βιβλιάριο υγείας.

Τέλος, από το Τμήμα Τροχαίας του Αγρινίου, συνελήφθη στο ύψος του υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο ένας 31χρονος που οδηγούσε δίκυκλο χωρίς δίπλωμα. Στο ίδιο σημείο από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ, συνελήφθη και ένας 23χρονος που οδηγούσε αυτοκίνητο επίσης χωρίς δίπλωμα.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: