Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Βάφτισαν το 4ο μνημόνιο εξιτήριο και πήγαν 941 σελίδες στη Βουλή : Μέτρα 4,9 δισ. ευρώ ως το 2021 και πλεόνασμα 4%!

Αρχίζουν από αύριο οι "κοκορομαχίες" και οι δηλώσεις "σωτηρίας",ενώ την Πέμπτη θα μας βάλουν την οριστική ταφόπλακα
Το παληκάρι πουν δεν είχε τα κάκαλα να παραιτηθεί θα πάει στη
Βουλή χωρίς ντροπή να παρουσιάσει το.... ΕΞΙΤΗΡΙΟ (έτσι το βάφτισαν για να κοροϊδέψουν ακόμα μία φορά το λαουτζίκο που θα ξεπουπουλιάσουν) από τα μνημόνια!!!!

Κατατέθηκε χτες το βράδυ στη Βουλή, το σχέδιο νόμου για την επικύρωση της συμφωνίας με τους δανειστές.Πρόκειται ουσιαστικά για 4ο μνημόνιο,το οποίο αποτελείται από 941 σελίδες και αποτελειώνει ό,τι είχε μείνει όρθιο από τα τρία προηγούμενα.

Το σχέδιο νόμου έχει τίτλο «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις».

Το νομοσχέδιο εισάγεται προς συζήτηση στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές την Δευτέρα και την Τρίτη, 15 και 16 Μαϊου, με την διαδικασία του επείγοντος και αφού ολοκληρωθεί η συζήτησή του, εισάγεται στην Ολομέλεια την προσεχή Τετάρτη, ώστε να ψηφιστεί την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Το νέο συμπληρωματικό Μνημόνιο φέρνει μέτρα 4,9 δισ ευρώ ως το 2021 από περικοπές συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου και άλλες ρυθμίσεις,ενώ απαιτείται πλεόνασμα 4%!

Μέχρι και δήλωση συμμόρφωσης θα ψηφίσουν ότι αποδέχονται πλήρως και τα τρια μνημόνια που ήδη έχει ψηφίσει η Ελληνική Βουλή!!!

Δείτε αναλυτικά το 4ο Μνημόνιο στα παρακάτω Αρχεία.

Τα μέτρα καταγράφονται αναλυτικά στην Εκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους,η οποία προβλέπει ότι ουδέποτε θα εφαρμοστούν τα αντίμετρα.

Αιτιολογική - Εισηγητική Έκθεση: Mέρος 1Μέρος 2Μέρος 3Μέρος 4Μέρος 5

Τροποποιούμενες ή Καταργούμενες Διατάξεις Mέρος 1Μέρος 2Μέρος 3
Διατάξεις σχεδίου ή Πρότασης Νόμου:  Mέρος 1Μέρος 2Μέρος 3Μέρος 4
Έκθεση Αξιολόγησης Συνεπειών της Ρύθμισης: Mέρος 1,Μέρος 2Μέρος 3Μέρος 4

από iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: