Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι κολυμβητικοί αγώνες «16α Τσίτεια 2017» στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο (φωτο)

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων κατέκτησε 32 μετάλλια

Με την συμμετοχή 928 αθλητών , από 48 σωματεία Πανελλαδικά,διεξήχθησαν το τριήμερο 5,6 και 7 Μαϊου στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, οι κολυμβητικοί αγώνες «16α Τσίτεια 2017», αφιερωμένοι στην μνήμη του αείμνηστου προέδρου του Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων Άρη Τσίτου.


Οι αγώνες στο σύνολό τους στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία -τελετή Έναρξης και αγωνιστικό μέρος- καθώς συνδιοργανώθηκαν από τον Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων και από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ζωγράφου. Η συνδρομή του Δήμου Ζωγράφου ,της Κ.Ο.Ε. ,η τεχνογνωσία της Προπονητικής Ομάδας του Κ.Ο.Π.Ι. και οι Εθελοντές γονείς ήταν αυτά τα στοιχεία που καθόρισαν την επιτυχία των αγώνων.

Ο  Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων κατέκτησε στην Αγωνιστική κατηγορία 32 μετάλλια (11 χρυσά, 12 αργυρά, 9 χάλκινα) και στην Προαγωνιστική κατηγορία 34 μετάλλια (14 χρυσά, 11 αργυρά, 9 χάλκινα).  Όλοι σχεδόν οι αθλητές-τριες του κολυμβητικού ομίλου των Ιλισίων κατάφεραν να σημειώσουν νέα ατομικά ρεκόρ ή να κολυμπήσουν πάρα πολύ κοντά σε αυτά.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, η Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Τίνα Καφατσάκη,ο κ.Ζώτος Ανδρέας μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε. ,ο αθλητής Σαμιλίδης Παναγιώτης με συμμετοχή σε δύο Ολυμπιάδες, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Βασιλική Στρακαντούνα, ο κύριος Παναγιώτης Γκρέκας αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και όλους τους κοινωνικούς φορείς, που στους δύσκολους αυτούς καιρούς στηρίζουν τον αθλητισμό και τις υψηλές αξίες που αυτός υπηρετεί.


Και όπως γράφει ο Ν.Καζαντζάκης στα «Ταξιδέματα»:
«Η ζωή είναι σαν τον αθλητισμό .Δεν παίζεις μόνος σου ,παίζεις με άλλους .Έχεις ευθύνη απέναντι σε όλους τους συντρόφους σου, όλοι οι σύντροφοί σου έχουν ευθύνη απέναντί σου. Άτομο και ομάδα είναι ένα. Ο αθλητισμός έχει νόμους. Όποιος θέλει να αθληθεί ,οφείλει να ξέρει τους νόμους αυτούς και να σέβεται.

Δεν πρέπει τέλος να ντρέπεσαι πως νικήθηκες ,πρέπει να ντρέπεσαι μονάχα όταν αγωνίστηκες άσχημα και γι αυτό νικήθηκες, ή –και αυτό είναι το χειρότερο- πρέπει να ντρέπεσαι όταν νίκησες αγωνιζόμενος κακά ή άτιμα.»

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά!!!!!!


Το site και η ηλεκτρονική διεύθυνση του Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων
www.posidonas-ilision.gr
posidonas.ilision@gmail.com
facebook: Κ.Ο.Ποσειδώνας Ιλισίων
Τηλ. Γραφεία : 210 7757231
Γραμματεία Κολυμβητηρίου: 210 7759510 (16:00-20:00)

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: