Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Νέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας του δάσκαλου Ν. Μέντζου - Ελεύθεροι χωρίς όρους οι δύο κατηγορούμενοι


Νέα τροπή παίρνει -για μία ακόμα φορά- η υπόθεση δολοφονίας του 46χρονου δασκάλου Νίκου Μέντζου, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, σε χωράφι ιδιοκτησίας του στη θέση Ρουπακιά Αγρινίου.

Μία υπόθεση η οποία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα της εξελίξεις.

Το κατώφλι του Εισαγγελέα και του Ανακριτή Αγρινίου πέρασαν σήμερα τα δύο άτομα (άνδρας και γυναίκα με στενή συγγενική σχέση) στα οποία προ ημερών είχε προσωποποιηθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και από κοινού, κατόπιν μαρτυρίας που «έδειχνε» τα δύο πρόσωπα.

Τελικά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr μετά τη σημερινή τους απολογία και με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή αφέθηκαν ελεύθεροι και μάλιστα χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, καθώς οι Δικαστικές Αρχές έκριναν, ότι, μέχρι την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας για την υπόθεση, δεν συντρέχουν λόγοι κράτησής τους.

Κατά την απολογία τους αρνήθηκαν με κατηγορηματικό τρόπο την οποιαδήποτε εμπλοκή τους στην υπόθεση, ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες υπέδειξαν μάρτυρες οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν όσα ισχυρίζονται και θα καταθέσουν προσεχώς, καθώς η διαδικασία ανάκρισης φαίνεται να έχει αρκετό δρόμο ακόμη.

Σε ότι αφορά πάντως την απόσυρση ή μη της κατηγορίας σε βάρος των δύο, θα αποφασιστεί από το Δικαστικό Συμβούλιο.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: