Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Αρτέμης Σώρρας: Από κουβαρντάς... φαντομάς! - Τρίτη ημέρα καταζητούμενος (βίντεο)


Συνεχίστηκαν χτες για τρίτη ημέρα οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια κάθειρξη.

Ο έλεγχος στο λιμάνι της Πάτρας και στις ακτοπλοϊκές εταιρείες ολοκληρώθηκε, χωρίς όμως να εντοπιστεί άτομο με τα χαρακτηριστικά του Σώρρα που έστω και με πλαστά στοιχεία να είχε κάνει κράτηση εισιτηρίων. Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το ζεύγος Σώρρα έχει διαφύγει στην Ιταλία.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο να βρίσκονται στο εξωτερικό παραμένει ανοιχτό, γι' αυτό και επισπεύδονται οι διαδικασίες για διεθνές ένταλμα σύλληψης.


Ειδική ομάδα... Σώρρα έχει συσταθεί από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστεί τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Βαϊα Ρουγκλίου, που καταδικάστηκαν για υπεξαίρεση.

Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα θεωρείται ότι τον ενημέρωσε λίγο πριν την ποινή ότι η εξέλιξη δεν θα είναι καλή και το ζεύγος πήρε την απόφαση να εξαφανιστεί.

Θεωρείται ότι το σχέδιο προϋπήρχε και πως ο Αρτέμης Σώρρας είχε σχεδιάσει τη διαφυγή του καιρό πριν.
Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορεί να διέφυγε προς Ιταλία και έτσι γίνονται έρευνες τόσο σε τουριστικά γραφεία όσο και στο λιμάνι για τον εντοπισμό της πιθανής διαδρομής του αν και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι πιθανότατα χρησιμοποίησε ιδιωτικό μέσο για να διαφύγει από την περιοχή.

Οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ωστόσο ότι τα ίχνη του Σώρρα δεν θα βρεθούν από τις κάμερες σε λιμάνια και δρόμους, αλλά από το internet. Έτσι αναζητείται το τελευταίο ίχνος που άφησε.

Κάνουν δηλαδή ανάποδα τη διαδρομή που ακολούθησε το βίντεο με το “διάγγελμά” του μέχρι να ανέβει στο youtube. Θέλουν να εντοπίσουν από που “ανέβηκε” για να εντοπίσουν την περιοχή όπου το βίντεο γυρίστηκε και εκεί να αναζητήσουν και το πιθανό κρησφύγετο.

Ο κόμβος μετάδοσης και αποστολής του βίντεο μπορεί να είναι διαφορετικός από εκείνον που “ανέβηκε” το υλικό στο internet, ο Σώρρας δηλαδή μπορεί να έστειλε το υλικό σε συνεργάτη του ο οποίος στη συνέχεια το “ανέβασε” και έτσι τώρα αναζητείται ολόκληρη η διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: