Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Πρωτοφανές! Αποχώρησαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου (Φωτο & βίντεο)


Μια απροσδόκητη εξέλιξη, πρωτοφανή για τα δημοτικά πράγματα της πόλης, εκτυλίχθηκε απόψε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα συζητούνταν ο απολογισμός του δήμου Αγρινίου για το 2016.

Όλα ξεκίνησαν όταν Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και οι ανεξάρτητοι Κ.Ρόκος και Ν. Καζαντζής αμφισβήτησαν την κανονικότητα της συνεδρίασης μιας και σύμφωνα με τα επιχειρήματα τους έπρεπε να είναι γνωστή η εισήγηση του δημάρχου στις παρατάξεις πριν πέντε ημέρες.

Ενστάσεις διατυπώθηκαν για το αν έγινε ενημέρωση των φορέων της πόλης καθώς και αλλά διαδικαστικά θέματα.

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Ρόκου ο οποίος απεκάλυψε ότι πέρυσι είχε και ο ίδιος εκφράσει ενστάσεις για την διαδικασία του απολογισμού, αλλά ακολούθησε την οδηγία του δημάρχου που του είπε ότι το ίδιο γινόταν και παλαιότερα.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα με τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου να κατηγορούν τις άλλες παρατάξεις.

Πάντως, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεχίζεται με τον δήμαρχο να παρουσιάζει τον απολογισμό του Δήμου, στους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του!!!!
http://www.agriniotimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: