Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 
Ι.Π. Μεσολογγίου 03/02/17
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συνάντηση που είχαμε με τον νέο τότε διοικητή του Γ.Ν. Αιτ/νιας κο Μιχάλη είχαμε εκφράσει την πάγια θέση μας για επιστροφή των μετακινημένων υπάλληλων στην οργανική τους θέση. Μάλιστα ο κος Μιχάλης ζήτησε ενημέρωση για το πλήθος των μετακινημένων υπαλλήλων ώστε να δει «τι μπορεί να κάνει».

Όπως δεσμευτήκαμε, του αποστείλαμε τον κατάλογο των 17 τότε μετακινημένων συναδέλφων (9 στο Νοσοκομείο Αγρινίου και 8 σε άλλες υπηρεσίες) και περιμέναμε τις ενέργειές του. Μάλιστα για να μην κατηγορηθούμε ως μόνιμα διαμαρτυρόμενοι δώσαμε και τον απαιτούμενο χρόνο στον νέο Διοικητή για τις ενέργειες του.

Πράγματι αυτές τις είδαμε, αλλά δυστυχώς ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση συνεχίζοντας την πρακτική των προκατόχων του. Ήδη ο αριθμός των μετακινημένων προς το Αγρίνιο έχει αυξηθεί κατά τρεις (το περιτύλιγμα που επικαλούνται ανά περίπτωση, δηλαδή οι ανάγκες της υπηρεσίας έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί άλλοθι). 

Μάλιστα όπως δείχνει η καθημερινότητα, αυτή η τακτική πρόκειται να συνεχιστεί. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:
- Η λειτουργία του Νοσοκομείου μας ως δεξαμενή για να λύνει προβλήματα του νοσοκομείου Αγρινίου ή άλλων υπηρεσιών δεν είναι αποδεκτή. Μάλιστα κάνει πιο επιτακτικό το αίτημα για ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ των Νοσοκομείων.
-Το να αποδυναμώνεις κάποιον και μετά να μιλάς για μη απόδοση των υπαλλήλων του, είναι ο φερετζές που θέλει «ο κλέφτης για να φανεί τίμιος» και δείχνει τις προθέσεις.

Περιμένουμε από όλους τους αρμόδιους που μιλούν με στόμφο για αξιοκρατία ; -ισονομία ; -και χρηστή διοίκηση; το αυτονόητο :

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΚΥΡΙΟΙ

Το Δ.Σ.

από NEWS PRESS AGRINIO

Δεν υπάρχουν σχόλια: