Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ …ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!


«Λίμνη Τριχωνίδα ανακαλύψτε την…» τιτλοφορείται το νέο καλαίσθητο λεύκωμα που κυκλοφόρησε και παρουσιάστηκε προσφάτως σε ειδική εκδήλωση, μαζί με τους «υψηλούς στόχους» που θέτει η «ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ».

Ελπίζουμε πως σε αυτούς τους υψηλούς στόχους να συμπεριλαμβάνεται και η περιοχή πέριξ της Τριχωνίδας, η οποία παραμένει υποβαθμισμένη, με πολλά και σοβαρότατα προβλήματα, άλλα χρόνια – όπως αυτά των υποδομών και άλλα σχετικά πιο πρόσφατα, όπως της καθαριότητας, της ποιότητας ζωής κ.α .

Έτσι μια περιοχή που θα έπρεπε να ακτινοβολεί και να είναι πόλος έλξης τουριστών απ’ όλο των κόσμο, γίνεται δυστυχώς ο καθρέφτης της έλλειψης πολιτισμού, και οράματος για τον Δήμο μας..

Γιατί στις φωτογραφίες του λευκώματος μπορεί να αποτυπώνεται η ομορφιά της Τριχωνίδας, όμως όσοι επισκέπτες-τουρίστες διέρχονται την Ε.Ο Αντιρρίου –Ιωαννίνων και ειδικότερα στον κόμβο Παναιτωλίου η πινακίδα-φωτογραφία με τη Λίμνη Τριχωνίδα, όχι μόνο δεν προτρέπει κάποιον να την ανακαλύψει, αντιθέτως μάλιστα αποτελεί ντροπή και δυσφήμηση για την περιοχή…

Αλλά ποιος να ασχοληθεί με τα απλά και τα καθημερινά… όταν όλοι εργάζονται μόνο για τους υψηλούς στόχους!!
http://agriniosite.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: