Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Παραμένουν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αιτ/νίας (φωτο)


Φωτό ρεπορτάζ: Δήμητρα Νταγιάντα

Μπορεί να ακούμε πως οι καιρικές συνθήκες καλυτέρευσαν τα προβλήματα όμως συνεχίζουν να υπάρχουν στο οδικό δίκτυο της Αιτ/νίας – Με πάγο και πτώσεις βράχων ο δρόμος προς Καρπενήσι από Άγιο Βλάση.


Η χιονόπτωση σταμάτησε σε πολλές περιοχές της χώρας μας, δυστυχώς όμως τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν τόσο με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν ακόμη και παγώνουν το οδόστρωμα σε πολλά σημεία καθώς και με τις πτώσεις βράχων που παραμένουν στο δρόμο όπως βλέπετε και από τις φωτό του agrinioreport.com.
1
Δρόμος μετά τα Αμπέλια
Mετά το χωριό Αμπέλια ο δρόμος με πάγο σε πολλά σημεία και η προσοχή των οδηγών θα πρέπει να είναι αυξημένη καθώς θα συναντήσουν και σημεία που το οδόστρωμα είναι γεμάτο με μεγάλα κομμάτια βράχων που έχουν πέσει.
Καλύτερη η κατάσταση από τις προηγούμενες μέρες στον Άγιο Βλάση, όμως με προσοχή και εκεί η διέλευση των οχημάτων μιας και επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και υπάρχει πάγος και εκεί σε πολλά σημεία.
4
Άγιος Βλάσης
3
Άγιος Βλάης
Yπάρχει ανανέωση των φωτογραφιών όσο προχωρά το ρεπορτάζ μας με πολύ προσοχή πάντα και φυσικά βρήκαμε πολλά ακόμη που να περιμένετε να δείτε άμεσα στο http://agrinioreport.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: