Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

«Τελειώνει» ο Ματζουράκης από τον Παναιτωλικό!


Η εικόνα ντροπής και η συντριβή στην Τρίπολη, σε συνδυασμό με την παρατεταμένη αγωνιστική πτώση του Παναιτωλικού φέρνει τον Γιάννη Ματζουράκη μια ανάσα... από την πόρτα της εξόδου, καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να σταματήσει τον... κατήφορο!

Αν και ο Παναιτωλικός δεν ανήκει στο club των ομάδων που αλλάζει τους προπονητές σαν τα... πουκάμισα, αυτή την φορά τα πράγματα είναι δύσκολα για τον τεχνικό της ομάδας. Για μεγάλο σερί αγώνων η ομάδα του Αγρινίου παρουσιάζει θλιβερό αγωνιστικό πρόσωπο με το... κερασάκι στην πικρή τούρτα να μπαίνει στην Τρίπολη.

Αν και το γκολ του Μουνιός έδωσε το προβάδισμα στα «καναρίνια» εντούτοις το τελικό ταμείο έγραψε την πιο βαριά ήττα στην σεζόν με το 4-1 του Αστέρα. Το κλίμα εδώ και καιρό είναι βαρύ για τον «Ρουμάνο» και παρά την στήριξη που έχει ως τώρα από την διοίκηση τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα, αφού δεν φαίνεται ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Μάλιστα ακολουθούν δύο εξαιρετικά δύσκολα ματς με ΑΕΚ στο Αγρίνιο και Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Το... καμπανάκι χτύπησε για τα καλά πλέον, ακόμη κι όσο αφορά την υπόθεση παραμονή και σαφώς ένα ηλεκτροσόκ είναι απαραίτητο στο Αγρίνιο.
http://www.gazzetta.gr/

Με 13 μόνο λέξεις σχολίασε τον αγώνα και την εμφάνιση της ομάδας του

Λακωνικός και εμφανώς απογοητευμένος ο Γιάννης Ματζουράκης στάθηκε στο πως αντέδρασε η ομάδα του μετά το γκολ που πέτυχε.

«Όσο καλά ξεκινήσαμε την αναμέτρηση τόσο άσχημα την τελειώσαμε. Πρέπει να ανακάμψουμε άμεσα», είπε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova.

Δεν υπάρχουν σχόλια: