Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Ξανά 2 - 0 ο Πανιώνιος τον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)

Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League αναμετρήθηκαν το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος με τον Παναιτωλικό.

Ο Παναιτωλικός κατέβηκε με ανεβασμένο ηθικό μετά την νίκη του
επί της ΑΕΚ και με τον Γιάννη Νταλακούρα και πάλι στον πάγκο,ενώ ο Μάκης Χάβος έβλεπε το ματς από την εξέδρα.

Από την άλλη ο Πανιώνιος ήθελε να ρεφάρει την ήττα του στα Γιάννενα και να αποδείξει πως κέρδισε δίκαια πριν από λίγες μέρες(8/1) στο Αγρίνιο με 0-2,πράγμα που τελικά έγινε και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Στο 4' η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Παναιτωλικό,όταν σε σέντρα από τα δεξιά ο Μάκος πήρε την κεφαλιά προ του Ρισβάνη και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε ήρεμα χωρίς ιδιαίτερες φάσεις... και μόνο από ένα κόρνερ εκατέρωθεν!

Οι δύο ομάδες πάλευαν περισσότερο για την επικράτηση στο χώρο του κέντρου,όπου ο Παναιτωλικός με τους Μάκο και Κουτρομάνο κοντρολάριζε το παιχνίδι και προσπαθούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες αντεπιθέσεις κυρίως από τα δεξιά με Μουνιός και Μύγα...

Ο δε Πανιώνιος επιχειρούσε μάλλον ανορθόδοξα με τους Μασούντ,Μπεν και Μασούρα,όμως το γκολ ήρθε από τον αμυντικό Ρισβάνη.

Ηταν στο 25' όταν ο Μπεν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ρισβάνης ο οποίος βρέθηκε μόνος κι αμαρκάριστος στην περιοχή του Παναιτωλικού με πλασέ στη κίνηση νίκησε τον Κυριακίδη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης 1-0.(δείτε το εδώ)

Μετά το γκολ του Πανιωνίου ο Παναιτωλικός φάνηκε προς στιγμήν να υποχωρεί,αλλά πολύ γρήγορα ξαναβρήκε το ρυθμό του κι έφερε το ματς στα ίσια....

Χωρίς να υπάρξει κάτι το αξιόλογο μπροστά στις δύο εστίες εκτός από μια φάση στο 43' που ο Ρισβάνης ξαναβρέθηκε σε θέση βολής αλλά σούταρε πολύ ψηλά άουτ.

Ημίχρονο στην αναμέτρηση και Πανιώνιος προηγείτο 1-0

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δυο ομάδες το δεύτερο 45λεπτο.

Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα κι απλά... στο 54' ο Καθάριος μ' ένα μακρινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Πανιωνίου και το ματς τελείωσε νωρίς!

Ο Μπεν εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά η άμυνα του Παναιτωλικού δεν απομάκρυνε σωστά και ο Καθάριος έξω από την περιοχή έπιασε ένα δυνατό σουτ, ο Ρισβάνης άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του,ο Κυριακίδης που είχε μπροστά του έναν όμιλο παιχτών έδειξε να αιφνιδιάζεται και να μην μπορεί να αντιδράσει βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του και να γίνεται το 2-0.(δείτε το εδώ)

Παρά τις δύο γρήγορες αλλαγές που έκανε ο Γιάννης Νταλακούρας ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να αντιδράσει,ενώ αντίθετα ο Πανιώνιος επέμενε και για τρίτο γκολ.

Στο 71' νέα σπουδαία ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Βλάχος έπαιξε ωραία το ένα-δυο με τον Μπεν και έκανε τη σέντρα προς τον Σιώπη, ο οποίος σούταρε στην κίνηση με τον Κυριακίδη να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να απομακρύνει την μπάλα.

Στη λήξη του αγώνα ο Μαρκόφσκι προσπάθησε από κοντά να πετύχει το γκολ της τιμής,αλλά... ο Γιαννιώτης του το αρνήθηκε!

Ο Πανιώνιος τελικά πέτυχε το σκοπό του,πήρε μάλλον εύκολα τους τρεις βαθμούς και βλέπει... ψηλά!

Ακόμα μία ήττα με κάτω τα χέρια για τον Παναιτωλικό κι από 'δω και πέρα μένει να δούμε τι θα μπορέσει να κάνει ο Μάκης Χάβος ώστε ν' αλλάξει η εικόνα της ομάδας κυρίως στον αμυντικό τομέα.

Στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε μαζί με τον βοηθό του Κώστα Τσάνα.

Ο  Μάκης Χάβος,ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού,είδε το ματς από μπουθ του γηπέδου αφήνοντας τον Γιάννη Νταλακούρα στον πάγκο της ομάδας.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοάτα, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας(77' Ταπόκο), Καθάριος(62' Σαββίδης), Μασούντ(90' Γεσίλ), Μπεν.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας(61' Κλέσιο), Τσοκάνης, Μάκος, Κουτρομάνος, Πάουλο(70' Ρόσα), Ρότσα, Μουνιός(61' Λόπες), Μαρκόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: