Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Οι δυο παραφωνίες στο ΔΑΚ Αγρινίου που πρέπει άμεσα να λυθούν και η απάντηση του αντιδημάρχου Νίκου Γκρίζη


Όλα κύλησαν ομαλά στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας για τον Βόρειο όμιλο της Β Εθνικής ανάμεσα στον Α.Ο.Αγρινίου και τον Χαρίλαο Τρικούπη. H οργάνωση του αγώνα ήταν άψογη.

Υπήρχαν μόνο δυο παραφωνίες που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν.

Ο Δήμος Αγρινίου έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια για την βελτίωση της αθλητικής ζωής της πόλης και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Όποιος δεν τα αναγνωρίζει η είναι εμπαθής η δεν έχει δει το ΔΑΚ εδώ και πολύ καιρό. Ειδικά οι αλλαγές εκεί είναι τεράστιες και εμφανέστατες.

Τα δυο θέματα που πρέπει να λυθούν όμως είναι αυτό του Ιατρείου και του Κυλικείου. Χθες σε έναν αγώνα που συγκέντρωσε κοντά στα 700 ατόμα και πολλά μικρά παιδιά δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να δοθεί ένα μπουκαλάκι νερό σε ώρα ανάγκης.

Το κυλικείο παραμένει κλειστό σχεδόν 2 σεζόν τώρα και κάτι πρέπει να γίνει. Κάποια στιγμή ο διαγωνισμός για την ανάληψη τους (και αυτό του κλειστού γυμναστηρίου και αυτό του ποδοσφαίρου) πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Επίσης μπορεί οι περισσότερες ομάδες να έχουν τα φαρμακεία τους αλλά η παρουσία μιας νοσοκόμας για ώρα ανάγκης είναι απαραίτητη. Από τότε που συνταξιοδοτήθηκε η τελευταία δεν έχει υπάρξει αντικαταστάτρια η αντικαταστάτης.

Ειδικά όμως το θέμα των δυο Κυλικείων στο ΔΑΚ πρέπει άμεσα να επιλυθεί ειδικά τώρα που οι ομάδες της Πόλης σε πολλά αθλήματα πρωταγωνιστούν σε Εθνικές κατηγορίες και όχι μόνο.

Μιχάλης Σταμουλάκης

Η απάντηση του αντιδημάρχου Νίκου Γκρίζη

Στο άρθρο μας για τις παραφωνίες του ΔΑΚ Αγρινίου (διαβάστε εδώ) o Αντιδήμαρχος Αγρινίου Νίκος Γκρίζης έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα και τα δημοσιεύουμε.

Αγαπητέ Μιχάλη,
Ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και σχετικά με τις επισημάνσεις σου, αναφέρω τα παρακάτω:

1ον) το κυλικείο δημοπρατείται εντός του μηνός Οκτωβρίου, αφού πρώτα έπρεπε να ξεπεραστούν προβλήματα, κυρίως γραφειοκρατικά. Πράγματι το κυλικείο στο ΔΑΚ είναι άκρως απαραίτητο, αφού συρρέει καθημερινά πολύς κόσμος, ειδικά τα ΣΚ, όπου διεξάγονται αγώνες διαφόρων αθλημάτων, μικρών και μεγάλων κατηγοριών.

2ον) όσον αφορά το θέμα του ιατρείου, όπως γνωρίζεις το γήπεδο παραχωρείται στο γηπεδούχο σωματείο, το οποίο μεριμνά και για ιατρό αγώνα. Το ιατρείο του ΔΑΚ είναι πλήρως εξοπλισμένο για την παροχή πρώτων βοηθειών αλλά η παρουσία ιατρού ή νοσηλευτού γίνεται με μέριμνα του γηπεδούχου σωματείου. Εξάλλου, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, μετά και τη συνταξιοδότηση της τελευταίας νοσηλεύτριας και βάσει των μηνομιακών υποχρεώσεων απαγορεύονται οι προσλήψεις προσωπικού.

Τέλος, αφού ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια, πρέπει να επισημάνω ότι το ΔΑΚ και οι εγκαταστάσεις του, οι οποίες για χρόνια παρέμειναν στα αζήτητα, πρέπει να αποτελούν μέριμνα και φροντίδα όλων μας, αφού χρήστες του τυγχάνουμε εμείς οι δημότες αυτής της πόλης.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Νίκος Γκρίζης

http://www.basket247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: