Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Με περίπατο ο Παναιτωλικός διέλυσε 4 - 0 την Κέρκυρα (φωτο & βίντεο)


Ενα εύκολο απόγευμα πέρασε σήμερα ο Παναιτωλικός στο γήπεδό του,όπου μπροστά σε όχι πάρα πολλούς οπαδούς του υποδέχτηκε την αδύναμη Κέρκυρα για την 7η αγωνιστική της Super League,την οποία νίκησε με 4-0.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Παναιτωλικός είχε καθολική υπεροχή και κατάφερε ήδη από το έβδομο λεπτό να προηγείται με 2-0,ενώ κατά διαστήματα έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο!

Η Κέρκυρα προβλημάτισε με την παρουσία της,ειδικά στον αμυντικό τομέα,ενώ επιθετικά δημιουργούσε φάσεις,αλλά δεν μπορούσε να βρει δίχτυα.

Στο 5ο λεπτό ο Λεντέσμα σέντραρε από δεξιά για τον Τομανέ που στόπαρε και με σουτ νίκησε τον Αραμπατζή για το 1 - 0 (δείτε το εδώ).

Στο 7ο λεπτό ο Τομανέ σέντραρε από αριστερά και ο Πάουλο μετά από κούρσα που έκανε βρέθηκε στην περιοχή και πλάσαρε γράφοντας το 2 - 0(δείτε το εδώ) .

O Παναιτωλικός συνέχισε τον επιθετικό ρυθμό του κερδίζοντας αλλεπάλληλα κόρνερ,που δεν του απέφεραν ένα τρίτο γκολ!

Μία καλή στιγμή για την Κέρκυρα στο 16',όταν ο Επστάιν βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη, παρενοχλήθηκε από τον Κέσιο, έπεσε μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν υπήρξε κάποια παράβαση.

Ο Παναιτωλικός χαλάρωσε και η Κέρκυρα προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να ξεπεράσει το σοκ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 29' μία εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Σπίνουλα, αφού πέρασε σαν σταματημένο τον Ροντρίγκες, ο Κυριακίδης, όμως, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα στερώντας από τους νησιώτες ένα σίγουρο γκολ.

Ο Παναιτωλικός έδωσε αρκετό χώρο στην Κέρκυρα κι έτσι μέχρι τέλους του ημιχρόνου η μπάλα παίζονταν γρήγορα και έφτανε απειλητικά μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 35' πάσα του Ουαρντά στον αμαρκάριστο Κλέσιο, ο τελευταίος προσπάθησε να... κρεμάσει τον Αραμπατζή, αλλά ο πορτιέρο της Κέρκυρας βρήκε τον τρόπο να διώξει την μπάλα.

Τέλος ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται με 2-0.

Με δύο αλλαγές μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα στην προσπάθεια του Μιχάλη Γρηγορίου ν' ανατρέψει την εις βάρος της ομάδας του κατάσταση.

Ο Παναιτωλικός κατέβηκε με την ίδια ενδεκάδα,αλλά πολύ νωθρός στην αρχή σα να θεωρούσε ότι το 2-0 του εξασφάλιζε τη νίκη,έχοντας απέναντί του μία ομάδα που δεν έδειχνε και πάλι ότι θα μπορούσε να τον απειλήσει.

Πέρασαν δέκα ολόκληρα λεπτά ώσπου στο 55' ο Λεντέσμα έκανε ένα καλό σουτ που έφυγε λίγο άουτ κι αμέσως μετά στο 56', ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Ουάρντα και Φερέιρα, ο Μάρκος Πάουλο βγήκε μόνος του απέναντι στον Αραμπατζή και με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0,πετυχαίνοντας το δεύτερο δικό του (δείτε το εδώ)  .

Στο 68' μία εξαιρετική ντρίμπλα του Ζορμπά μέσα στην περιοχή,πάνω στον Ρόσα κι ένα σουτ με πολύ δύναμη,η μπάλα όμως τράνταξε τη συμβολή των δοκών στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη.

Στο 82' το 4-0 για τον Παναιτωλικό από τον Πορτογάλο Ρόσα με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή(δείτε το εδώ)!

Τρεις ακόμη βαθμοί για τον Παναιτωλικό που έφθασε τους 8,ενώ η Κέρκυρα με τρεις συνεχόμενες ήττες έμεινε στους 3.


* Ωραία εικόνα στην παρουσίαση των ομάδων με τους Κυριακίδη και Κούσα να έχουν αγκαλιά τα μικρά παιδιά τους
* Τρεις πρώην παίκτες του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα οι Ιωάννου, Σιόντης και Ζορμπάς έπαιξαν στην αρχική ενδεκάδα της Κέρκυρας, ενώ ένας ακόμα ο Νίκιτς ήταν στον πάγκο.


Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα(64' Καμαβουάκα), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Λεντέσμα(67' Ρόσα), Ουαρντά(75' Μουνιός).

ΑΟΚ Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν(46' Κόντος), Ντιόγκο, Τουράμ (46' Παμλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: