Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Επεισοδιακές συλλήψεις δύο 28χρονων που χτύπησαν αστυνομικούς


Δύο άτομα 28 ετών συνέλαβε το βράδυ της Παρασκευής η ΟΠΚΕ Ακαρνανίας στην οδό Ρήγα Φεραίου στο Αγρίνιο. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν για απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής και για τον νόμο περί όπλων.
Ο λόγος της σύλληψής τους ήταν διότι αρνήθηκαν να ελεγχθούν από τους άνδρες της ΟΠΚΕ, διότι όπως τους ανέφεραν, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν αναγνωρίζουν την αστυνομία ως αρχή.

Επίσης, ο ένας εκ των δύο επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό χτυπώντας τον με τα χέρια του. Εφόσον συνελήφθησαν στην τσέπη του ενός βρέθηκε ένας μεταλλικός πτυσσόμενος σουγιάς 6 εκατοστών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο 28χρονοι ημεδαποί, διότι αρνήθηκαν να υποβληθούν σε νομότυπο αστυνομικό έλεγχο, δηλώνοντας στους αστυνομικούς, ότι δεν τους αναγνωρίζουν ως Αρχή, εξυβρίζοντας, απειλώντας και ασκώντας τους σωματική βία, χωρίς την πρόκληση κάποιου τραυματισμού.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ενός δράστη ένα σουγιά, μήκους σε πλήρη έκταση δεκατεσσάρων (14) εκατοστών.»

Κων/νος Χονδρός
http://sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: