Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Εύκολα ο ΠΑΟΚ 2 - 1 τον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)

Οι δύο ομάδες τίμησαν στο ημίχρονο την Ολυμπιονίκη Αννα Κορακάκη

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα με νίκη επί του Παναιτωλικού καλύπτοντας το χάντικαπ των -3 βαθμών, καθώς ήταν τιμωρημένος για τα όσα έγιναν στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι παίκτες του δικεφάλου είχαν ένα εύκολο βραδάκι αφού από την αρχή επέβαλαν το παιχνίδι τους και νίκησαν 2-0 τους Αγρινιώτες που φαίνεται να θέλουν πολύ δουλειά ακόμα για να αντέξουν στο μαραθώνιο της Super League που ξεκίνησε απόψε και μάλιστα από την 3η αγωνιστική. 

Με το καλησπέρα στο ματς ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ.Μόλις στο 2' ο Κάμπος έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Μύγας στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα με το κεφάλι ουσιαστικά την έστρωσε στον Μπίσεσβαρ με τον Ολλανδό να μην έχει πρόβλημα να νικήσει τον πορτιέρο του Παναιτωλικού.(δείτε το γκολ κι εδώ)


4' Εντυπωσιακή επέμβαση του Κυριακίδη στο υπέροχο πλασέ του Ροντρίγκες

24' Νέα μεγάλη επέμβαση του Κυριακίδη που κράτησε το 1-0! Ο Ροντρίγκες εκτέλεσε το φάουλ, ο Μάτος έπιασε μία γυριστή κεφαλιά με τον πορτιέρε του Παναιτωλικού να διώχνει σε κόρνερ.

27' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ:Εξαιρετική πάσα-τακουνάκι του Αθανασιάδη, ο Ροντρίγκες νίκησε τον Κυριακίδη στο τετ-α-τετ και έκανε το 2-0

45+ ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΟΚ! Ο Μπίσεσβαρ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Κλάους πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στη συμβολή των δοκών.

Ο Παναιτωλικός σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό του ΠΑΟΚ κι αρκέστηκε στο να κρατήσει το σκορ χαμηλά.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Παναιτωλικό και μία πολύ καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ,που συνέχισε με ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών.

Στο 51' ο Κάμπος γύρισε ωραία από τα δεξιά, εντός της περιοχής των Αγρινιωτών, ο Κλάους έκανε την προσποίηση, όμως ο Ροντρίγκες πλάσαρε από καλή θέση άουτ.

Στο 58΄ κι άλλη ευκαιρία με τον Μπίσεσβαρ να σουτάρει άουτ από θέση εντός περιοχής.

Στο 76΄ απίθανη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ από τον Περέιρα που πήρε το ριμπάουντ από τον Κυριακίδη,αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει από πολύ κοντά..


81΄ Δεύτερο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Από εκτέλεση φάουλ του Περέιρα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και στο έδαφος, καταλήγοντας στα χέρια του Κυριακίδη.

84΄ Ο Ροντρίγκες βγήκε πλάγια αριστερά απέναντι στον Κυριακίδη, μετά από πάσα του Πέλκα, αλλά ηττήθηκε από τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού.

Στο 91 μείωσε ο Ουάρντα σε 2-1....,αλλά ήταν πολύ αργά για κάτι καλύτερο!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια και αν κάτι προβλημάτισε τον κόσμο του ήταν το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών.Δημιουργούσαν πολύ εύκολα φάσεις μπροστά στην εστία του Κυριακίδη και επίσης πολύ εύκολα τις έχαναν.

Ο Παναιτωλικός φάνηκε ανέτοιμος,αν και πάγωσε με το πρώτο γκολ που δέχτηκε στην έναρξη του αγώνα και ίσως να επηρέασε τους παίκτες του,οι οποίοι στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν,αλλά δεν μπόρεσαν ν' ανατρέψουν τα δεδομένα.

Οι δύο ομάδες τίμησαν στο ημίχρονο την Ολυμπιονίκη Αννα Κορακάκη

Η βράβευση της Α.Κορακάκη στην Τούμπα από τον Σαββίδη


Οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα τίμησαν τη μνήμη του οπαδού του ΠΑΟΚ Δημήτρη Ανδράζη που έφυγε από τη ζωή καταθέτοντας λουλούδια στο μνημείο της Θύρα 4,που είναι κλειστή.


ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Τσίμιροτ(83' Πέλκας), Μπίσεσβαρ(67' Σακχόφ), Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδης(68' Περέιρα).

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντακιάς, Μύγας(78' Μουνιός), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Ουάρντα, Φερέιρα(46' Λεντέσμα), Τομάν, Μαρκόφσκι(60' Κλέσιο).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: