Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Διευθύντρια...παράδειγμα προς μίμηση στο Παναιτώλιο


Ηταν λίγα χρόνια πριν, όταν ανέλαβε την διεύθυνση του Γυμνασίου Παναιτωλίου.

Έχοντας όρεξη για δουλειά και με καινοτόμες ιδέες, αγάπη για το λειτούργημα που υπηρετεί, άψογη συνεργασία επί σειρά ετών με τους συναδέλφους της αλλά και τους μαθητές και τους γονείς τους, άρχισε να αλλάζει πολλά πράγματα στο Γυμνάσιο Παναιτωλίου.

Ο λόγος για την διευθύντρια του Γυμνασίου Παναιτωλίου κυρία Θεοδώρα Μαργάρα.

Προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο όπως η Εκπαιδευτική Ρομποτική, η συμμετοχή του σχολείου στο πρόγραμμα Comenius, εκδηλώσεις κατά της βίας και του ρατσισμού, και πολλές άλλες δραστηριότητες μπορεί κάποιος να δει στον βραβευμένο ιστότοπο του σχολείου gpan.gr

Κάτι άλλο όμως που φίλος του PanaitolioNews πριν λίγες ημέρες μας ενημέρωσε, είναι οτι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, και ενώ το σχολείο είναι κλειστό, πολλά απογεύματα η διευθύντρια με τον σύζυγο της, ξοδεύοντας απο τον προσωπικό της χρόνο, έρχεται στο Παναιτώλιο και ποτίζει τα δέντρα και τα λουλούδια του σχολείου.

Υ.Γ. (Ξέρουμε πως η κυρία Μαργάρα, με την ταπεινότητα που την διακρίνει, δεν θα ήθελε να δημοσιοποιηθεί η συγκεκριμένη ενεργειά της, αλλά το PanaitolioNews πιστεύει πως εχει προσφέρει πολλά στο σχολείο μας και είναι ενα άτομο που στην κυριολεξία παράγει πολιτισμό στο χωριό μας.)
http://panaitolionews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: