Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Πάμε για ρεκόρ! Τρεις πνιγμοί ηλικιωμένων σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι πνιγμοί ηλικιωμένων ανθρώπων στην Αιτωλοκαρνανία.Δυστυχώς σήμερα είχαμε τρεις πνιγμούς από το ένα άκρο του νομού ως το άλλο.

Παρά τα συνεχή παθήματα φαίνεται πως δεν βάζουμε μυαλό και δεν
πιστεύουμε πως μπορεί να συμβεί σε μας,με αποτέλεσμα λίγες στιγμές χαράς να καταλήγουν σε απώλεια ζωής.

Πνιγμός ηλικιωμένου Αγρινιώτη στη Φοινικιά
Άλλο ένα περιστατικό θανάτου ηλικιωμένου σε παραθαλάσσιο τόπο της Αιτωλοακαρνανίας καταγράφηκε σήμερα. 82χρονος από το Αγρίνιο ανασύρθηκε νεκρός πρωινές ώρες από τη θαλάσσια περιοχή της Φοινικιάς που βρίσκεται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το Μεσολόγγι κοντά στις Αλυκές. Στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου μεταφέρθηκε απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
http://www.agrinionews.gr/

Κι άλλος θάνατος σε παραλία της Αιτωλοακαρνανίας

Ακόμη μια θλιβερή είδηση στις παραλίες τις Ναυπακτίας και συγκεκριμένα στο Γρίμποβο.

Ο ηλικιωμένος γίνεται ο τέταρτος σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα που χάνει την ζωή του. Να θυμίσουμε τα δύο περιστατικά στη Κάτω Βασιλική και το ένα στην παραλία της Ψανής.

Ο άτυχος 65 χρονος βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι και όταν έγινε αντιληπτός από άλλους λουόμενος ανασύρθηκε στην ακτή,ενώ ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα .
Nafpaktianews.gr

Νεκρός λουόμενος στην παραλία της Μπούκας

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην παραλία της Μπούκας νωρίτερα ηλικιωμένος. Τον άνδρα ανέσυρε ναυαγοσώστης και παρά τις πρώτες βοήθειες που παρασχέθηκαν, για τον ηλικιωμένο, ήταν ήδη αργά. Στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για λουόμενο που μετέβαινε στη Μπούκα με τουριστικό λεωφορείο από την περιοχή του Αγρινίου.

e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: