Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Αποχώρηση του Νίκου Καζαντζή με ευθείες βολές κατά του Δημάρχου

Μιλάει για άνανδρες και αγενείς συμπεριφορές

Αλυσιδωτές αντιδράσεις φαίνεται να προκαλεί η αιφνιδιαστική απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου να προχωρήσει σήμερα σε αλλαγή αντιδημάρχων.

Πολλοί αναρωτιούνται για ποιόν λόγο ο Γ. Παπαναστασίου έπαψε από τα καθήκοντά του το Νίκο Καζαντζή.

Μάλιστα πρίν από λίγο ο πρώην αντιδήμαρχος έδωσε στην δημοσιότητα δήλωση όπου αποσαφινίζει πως αποχωρεί και από την παράταξη ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν. «Το επόμενο χρονικό διάστημα θα είμαι στις επάλξεις του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου από άλλη θέση και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος αυτών που με εμπιστεύθηκαν και με έστελναν στο δημοτικό συμβούλιο για τέσσερις (4) συνεχόμενες θητείες.. Οι άνανδρες και αγενείς συμπεριφορές αλλά και οι πολιτικές απρέπειες, δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές, από το εκλογικό σώμα και την κοινωνία» αναγράφει στην δήλωσή του ο Νίκος Καζαντζής.

Ακολουθεί η δήλωση του πρώην Αντιδημάρχου Νίκου Καζαντζή:

«Ευχαριστώ όλους του συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, αντιδημάρχους της παράταξης, της οποίας μέχρι σήμερα ήμουν μέλος, το σύνολο των αιρετών προέδρων των Κοινοτήτων για την άριστη συνεργασία και τους υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου με τους οποίους, κατά τη διάρκεια της θητείας μου, συνεργαστήκαμε σε άριστο κλίμα και με άψογο τρόπο.

Παράλληλα όμως, θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους επηρέασα και ζήτησα την ψήφο τους, για να εκλεγεί δήμαρχος ο Παπαναστασίου. Δυστυχώς αυτός αποδείχθηκε πολύ γρήγορα μικρότερος και των περιστάσεων και των προσδοκιών μου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα είμαι στις επάλξεις του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου από άλλη θέση και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος αυτών που με εμπιστεύθηκαν και με έστελναν στο δημοτικό συμβούλιο για τέσσερις (4) συνεχόμενες θητείες. Οι άνανδρες και αγενείς συμπεριφορές αλλά και οι πολιτικές απρέπειες, δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές, από το εκλογικό σώμα και την κοινωνία.»
http://agrinioreport.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: