Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

22χρονος σκότωσε τη μητέρα του στην Παραβόλα


Νεκρή έπεσε με μια μαχαιριά δίπλα στην καρδιά 45χρονη γυναίκα από τον 22χρονο γιο της ο οποίος εξαφανίστηκε και συνελήφθη αργότερα από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα καυγάδισε με τον γιο της. 

Ο 22χρονος άρπαξε το μαχαίρι και της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να την χτυπήσει θανάσιμα κάτω από την αμασχάλη, δίπλα ακριβώς από την καρδιά.


Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες των γειτόνων ο καυγάς ήταν έντονος και η γυναίκα καλούσε σε βοήθεια. 
Στο σημείο έφτασε γείτονας (θείος του 22χρονου) που άκουσε τον έντονο καυγά και είδε αιμόφυρτη την γυναίκα στο πάτωμα. Μπροστά στην συμπλοκή ήταν και ο αδερφός του 22χρονου, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να αποφευχθεί το τραγικό συμβάν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κι αυτός, ευτυχώς ελαφρά.
3Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ερευνούν το σημείο καταγράφοντας το συμβάν. Συντετριμμένοι είναι φίλοι και συγγενείς της οικογένειας καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν το τρομερό αυτό συμβάν.
Ο 22χρονος εξαφανίσθηκε έχοντας μαζί του το μαχαίρι, ενώ ανθρωποκυνηγητό  που εξαπέλυσε η αστυνομία για την ανεύρεσή του απέφερε αποτέλεσμα.
Μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες στην Παραβόλα Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ο 22χρονος ημεδαπός συνελήφθη.

4

Δεν υπάρχουν σχόλια: