Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Τα "Καναρίνια" τσιμπολόγησαν ακόμα ένα βαθμό στο Περιστέρι

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-1
Στο Περιστέρι ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Super League,όπου ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό και μοιράστηκαν από 1 βαθμό

Παίχτηκε πολύ καλό και ανοιχτό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο κυρίως (στο δεύτερο ο Παναιτωλικός κλείστηκε πίσω,αλλά άντεξε την πίεση των γηπεδούχων),με πολλές φάσεις και γκολ  και από τις δυο ομάδες,με τον Ατρόμητο να υπερέχει ελαφρά στην κατοχή της μπάλας και στα... κόρνερ.

Στο 12'  η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, όταν από εκτέλεση  κόρνερ, ο Μελισσάς πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Καμαρά στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστος πήρε τη δεύτερη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, πάνω από το δοκάρι του Σηφάκη.

Στο 16' ο Ατρόμητος ανταπέδωσε τις ευκαιρίες με τον Γιαννούλη,σε αντεπίθεση μετά από μπαλιά του Μπρίτο, πλάσαρε ο αριστερός μπακ,αλλά ο Μπακάκης πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή έδιωξε μακριά τον κίνδυνο.

Και στο 31' από λάθος των αμυντικών του Παναιτωλικού ο Παπαδόπουλος και ο Μπρίτο έχασαν μεγάλη ευκαιρία για γκολ,όπως και στο 35' ο Ναπολεόνι  πάλι από την δεξιά πλευρά του Παναιτωλικού,ενώ ξέφυγε όμορφα δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Ράφαελ.

Η τρίτη συνεχόμενη επίθεση για τον Ατρόμητο ήταν και φαρμακερή,αφού στο 36' ο Ούμπιντες έκανε τη σέντρα ο Παπαδόπουλος στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ.

Μετά το γκολ του Ατρομήτου η άμυνα του Παναιτωλικού έδειξε προς στιγμήν πελαγωμένη και από τύχη δεν δέχτηκε δεύτερο γκολ.

Αντεπίθεση του Παναιτωλικού με τον Γκάλο στο 41'να δίνει στον Καμαρά,που ξέφυγε από τον Ταυλαρίδη βγήκε πλάγια και πρόλαβε την έξοδο του Σηφάκη, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του γράφοντας το 1-1.

Χωρίς αλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο,στον ίδιο γρήγορο ρυθμό και μάλλον πιο ορεξάτο τον Παναιτωλικό... αλλά μετά το 50' οι γηπεδούχοι συνήλθαν κι άρχισαν να απειλούν διαρκώς με φάουλ και κόρνερ.Αγνωστο γιατί υποχώρησε ο Παναιτωλικός.

Πολύ φασαρία από πλευράς Ατρομήτου στο 56' για ένα φάουλ που κατέληξε στα... περιστέρια.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει επιθετικά και ο Παναιτωλικός αμυντικά... πλην όμως οι προπάθειες των παικτών του δεν καρποφορούσαν.
Πάρα πολύ κοντά στο γκολ έφτασε ο Ναπολεόνι στο 76' αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ.
Την ευκαιρία του αγώνα έχασε ο Καραγκούνης στο 92',όταν πάτησε τη μπάλα αντί να τη σπρώξει στα δίχτυα εξ' απαφής σχεδόν.

* Στο ζέσταμα τραυματίστηκε ο Μπόγιοβιτς στους προσαγωγούς και τη θέση του πήρε ο Θεοδωρίδης στην αρχική ενδεκάδα του Παναιτωλικού
* Αρκετοί φίλοι του Παναιτωλικού στο Περιστέρι σήμερα
* Πολλά τα άδεια καθίσματα στο γήπεδο
* Παρών και ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου
* Ο Ελλίνι Δημούτσος κόντρα στην παλιά του ομάδα
* 10-1 υπέρ του Ατρομήτου στα κόρνερ,αλλά... το σκορ 1-1!
* "Η Κυριακή είναι γιορτή, ΟΧΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ",έγραφε ένα πανό στο γήπεδο

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο(69' Καραγκούνης), Ουμπίντες(88' Καραμάνος), Δημούτσος(69' Πίτου), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μπακάκης, Κούσας, Μελισσάς, Γκάλο, Τζούνιορ(75' Μπελόν), Γοδόι, Σφακιανάκης(80' Καλογέρης), Καμαρά, Μπικέ, Θεοδωρίδης(70' Ιωάννου).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: