Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ελπίδα ζωής από τους Παλαίμαχους του Παναιτωλικού και ομάδα του ΠΣΑΠ σήμερα στο Αγρίνιο (φωτορεπορτάζ)


του Γιώργου Παπαϊωάννου
Ικανοποιητικά ήταν τα έσοδα από τον φιλικό αγώνα των Παλαιμάχων Παναιτωλικού με τον ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών), με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων για την συμπαράσταση σε νεαρό ποδοσφαιριστή (20 ετών) που δίνει τη μάχη με την επάρατη νόσο. 

Η κινητοποίηση των Παλαιμάχων και του Ολυμπιακού Παναιτωλίου υπήρξε ανεπανάληπτη και το αποτέλεσμα μάλλον τους δικαιώνει. Περισσότερο δικαιώνει την ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας – αθλητικής και μη – που σε τέτοιους καιρούς συνέβαλε έστω και με το ελάχιστο αντίτιμο του εισιτηρίου.

Με αρκετά «ηχηρά» ονόματα ταξίδεψε στο Αγρίνιο ο ΠΣΑΠ, για την φιλική αναμέτρηση με τους Παλαίμαχους του Παναιτωλικού. Αποστολάκης, Σαραβάκος, Νικοπολίδης, Γιαννακόπουλος, Γεωργάτος, Φρατζέσκος, Μπασινάς, Κατσιαμπής, Βόκολος, και άλλοι όπως ο Ξανθόπουλος (χρόνια παίκτης του Ιωνικού) με λιγότερες περγαμηνές στην καριέρα τους. 

Αλλά και ο Παναιτωλικός είχε τους δικούς του «αστέρες» εν δράσει: Βασιλείου, Παπάς, Βασίλης Ξανθόπουλος, Νταλακούρας, Παπαχρήστος, Κωνσταντόπουλος, Ζαπαντιώτης, Πάνου, Κόκκοτος, Ασημάκης, Παπαθανάσης (αρχικό σχήμα).

Βέβαια αγωνιστικά – ως προς το σκορ - ήταν ελάχιστο το ενδιαφέρον (ο ΠΣΑΠ νίκησε 5-3), ωστόσο οι θεατές απόλαυσαν όμορφες στιγμές στο τερέν. Ειδικά τα μεγάλα ονόματα του ΠΣΑΠ απέδειξαν για μία ακόμα φορά πως… η μπάλα δεν ξεχνιέται. Η άνεση με την «στρογγυλή θεά» και οι… σχέσεις μαζί της ήταν ολοφάνερες, με αποτέλεσμα την τέρψη της κερκίδας. 

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Στέλιου Γιανακόπουλου στο κεφάλι με θλαστικό τραύμα, την μεταφορά του στο Νοσοκομείο και κάποια ράμματα που χρειάστηκαν. Έγινε σε φάση που συγκρούστηκε με τον Χρήστο Ασημακη, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ ελαφρότερα.


http://sportait.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: