Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Σοβαρά επεισόδια στον Άγιο Κωνσταντίνο αμαύρωσαν την εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων (video-φωτο)

Πρωταγωνιστής και πάλι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούσης!

Η απόφαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση  να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά επεισόδια πριν από λίγη ώρα στο σημείο.
geg-epeisodia-agios2Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress.gr, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων από το δήμαρχο Π. Μοσχολιό και εκπροσώπων  δυο συλλόγων ανακοινώθηκε το πέρας της εκδήλωσης, αφού υπήρξε συμφωνία να μην κατατεθεί στεφάνι απο κανένα κόμμα, αλλά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούσης είχε δικό του στεφάνι και επιχείρησε να καταθέσει με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν επεισόδια μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής  και μελών αριστερών οργανώσεων και του ΚΚΕ.



geg-epeisodia-agios3Στα επεισόδια επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν γίνει και δυο προσαγωγές μελών του ΚΚΕ.

geg-epeisodia-agios4
Τα σοβαρότερα επεισόδια έγιναν μεταξύ μελών του ΚΚΕ και της Αστυνομίας, κατά την προσαγωγή ενός μέλους του ΚΚΕ, την οποία προσπάθησαν να αποτρέψουν άλλα μέλη του κόμματος. Κατά τα επεισόδια αυτα έγιναν και άλλες προσαγωγές. Μεταξύ των προσαχθέντων ειναι και ο πρωην προεδρος του Εργατικου Κέντρου Αγρινιου κ. Μπούρας.
geg-epeisodia-agios5
geg-epeisodia-agios6
geg-epeisodia-agios7
geg-epeisodia-agios8
geg-epeisodia-agios9
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: