Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Τραγωδία χτες στο Αγρίνιο! Τρεις νεκροί σε δύο τροχαία - Πατέρας,κόρη κι ένας 26χρονος

Βαρύς ο φόρος αίματος χτες Σάββατο του Λαζάρου στην περιοχή του Αγρινίου.Τρεις νέοι άνθρωποι,οι δύο σχεδόν παιδιά,έχασαν τη ζωή τους σε δύο τροχαία.Ενας 26χρονος νεκρός το πρωί στην Παραβόλα και δύο (πατέρας και κόρη) το βράδυ στο Δοκίμι.

Tραγωδία: νεκροί πατέρας και κόρη 
Δυο άτομα (πατέρας και κόρη) τραυματίστηκαν θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην διασταύρωση του στρατιωτικού αεροδρόμιου του Δοκιμίου,λίγο έξω από το Αγρίνιο,το βράδυ του Σαββάτου.

Πρόκειται για επιβάτες ενός δικύκλου που συγκρούστηκε με τρακτέρ. Νεκρός είναι  ο οδηγός αλλά και η ανήλικη επιβάτης του δικύκλου που συγκρούστηκε με το πίσω μέρος καρότσας  τρακτέρ στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Αγγελοκάστρου, κοντά στην διαστάύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου.
Οι ακριβεις συνθήκες του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές , αλλα  η πρόσρκουση του δικύκλου στην καρότσα του τρακτέρ είχε τραγικό αποτέλεσμα: τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου περίπου 50 ετών αλλά και  της επιβάτιδας αυτού, που ήταν κόρη του, μολις 14 ετών. Σύμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες, η καρότσα του τρακτέρ, είχε φωτισμό.

Στη γειτονιά που διέμενε ο άτυχος άνδρας με την σύζυγο και τις δυο κόρες του, στην οδό Αγγελοκάστρου στο Αγρίνιο,  η είδηση έπεσε σαν βόμβα και το βράδυ στο σημείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες φίλοι, γείτονες και συγγενεις, μην μπορωντας να πιστέψουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Ενας νεκρός, τρεις τραυματίες στην Παραβόλα (video-φωτο) 

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 11:50 το μεσημέρι στην εθνική οδό Αγρινίου – Θέρμου, στην Τραγάνα της Παραβόλας. Ο απολογισμός του τροχαίου είναι ένας νεκρός και τρείς τραυματίες, ολοι νέοι σε ηλικία, που επεβαιναν σε αυτοκίνητο αγωνιστικου τύπου

Τo όχημα κινούνταν με κατεύθυνση το Αγρίνιο με υπερβολική ταχύτητα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά αριστερά σε μάνδρα και στην συνέχει δεξιά σε τοιχίο.  Στην συνέχεια το αυτοκίνητο έφερε σβούρες και σταμάτησε στην μέση του δρόμου, ενώ οι τρεις επιβάτες του εκσφενδονίστηκαν από το αυτοκίνητο και προσγειώθηκαν οι δυο στο πεζοδρόμιο , ενώ μια νεαρή κοπέλα έπεσε πάνω σε συρματόπλεγμα και στην συνέχεια στην αυλή  ενός σπιτιού.

Στο σημείο του ατυχήματος επικράτησε πανικός και δεκάδες κάτοικοι του χωριού προσπαθούσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες , ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τρεις επιβάτες και τον οδηγό στο νοσοκομείο. Ο οδηγός και η νεαρή επιβάτης φαίνεται πως τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ σοβαρότερη είναι η κατάσταση των άλλων δυο τραυματιών. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Τροχαίας  που ερευνούν τα αίτια του ατυχήματος.

Είναι αξιοσημείωτο πως το αυτοκίνητο ήταν αγωνιστικού τύπου και δεν είχε καθίσματα για τους επιβάτες και πιθανότατα ο οδηγός του κατευθύνονταν στο  στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αγρινίου για να συμμετάσχει στους αγώνες Drag Day που  πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι τραυματίες οδηγήθηκαν στα χειρουργεία του νοσκομειου του Αγρινίου.

Ενας 26χρονος απο την Παντάνασσα μεταφέρθηκε τελικά νεκρός στο νοσοκομείο. Ο σοβαρότερα τραυματίας, δεν έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά φέρει πολλαπλά κατάγματα από τη λεκάνη και κάτω. Η νεαρή επιβάτης εξετάζεται για τραύμα στην οσφυϊκη μοίρα ενω ελαφρύτερα τραυματισμένος ειναι ο οδηγός του μοιραίου οχήματος.
από http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: